Disclaimer

Disclaimer

Copyright 
De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij Droogers Horeca Apparatuur. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Droogers Horeca Apparatuur is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

 

Merken 
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Droogers Horeca Apparatuur, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Droogers Horeca Apparatuur is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

 

Aansprakelijkheid 
Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Droogers Horeca Apparatuur niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Droogers Horeca Apparatuur aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

 

Informatie van derden 
De op deze site geplaatste informatie die van derden afkomstig is, geeft uitsluitend de persoonlijke mening weer van de betreffende inzender. Droogers Horeca Apparatuur is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud hiervan, noch voor de toegang tot of de informatie op enige site die is gelinkt van of naar deze site.

 

Frames 
Het is niet toegestaan deze site te framen.Assortiment

Airconditioning
Voor een aangenaam werkklimaat in alle seizoenen van het jaar, levert …

Koffie- en theezetsystemen
Een lekker kopje koffie of thee is een bron van inspiratie. Natuurlijk…

Bedrijfsvaatwassystemen
Professionele bedrijfsvaatwasmachines en -systemen zijn een must in ie…

Koeltechniek & Luchttechniek
Voor de continuïteit van uw bedrijf is de kwaliteit van de apparatuur …

Frituur & Visbakinstallaties
Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, montage en het onderhoud van p…

Over Droogers

Droogers Horeca Apparatuur
Zoom 5
9231 DX Surhuisterveen

T: 0512 - 36 19 62
E: info@droogershoreca.nl


KvK: 01054136
BTW: NL800619225B01

Wilt u op de hoogte blijven ? Schrijf u dan nu in.

Naam:* Uw e-mailadres*: