Oil Efficiency System (OES)

Oil Efficiency System (OES)

Het nieuwe Oil Efficiency System (OES filtersysteem) van QBTEC

Het Oil Efficiency System (OES) van QBTEC is een zeer gebruiksvriendelijk oliefiltreersysteem. Filtreren met dit systeem zorgt voor een constante kwaliteit vet, de kwaliteit van de frituurolie veranderd niet en snackproducten houden een hoge kwaliteit, minder vervanging van vet nodig en het is duurzaam en beter voor het milieu.

Hoe werkt het OES?

Het nieuwe OES filtersyteem herkent u aan een zeer fijn rvs filter in de vetlade van de oven. Op dit filter wordt filterpoeder gestrooid, wat in staat is geur-,kleur- en smaakstoffen aan zich te binden. Door de frituurolie 5 minuten automatisch rond te pompen is er een optimale contacttijd tussen het vet / de olie en het poeder. Hierdoor wordt de kleinste vervuiling in het vet / de olie verwijderd. Daardoor blijft deze frisser, lichter van kleur en behoudt ze haar bakeigenschappen voor langere tijd. U kunt dus langer met uw vet/olie doen, omdat de conditie ervan voor veel langere tijd perfect blijft.

Filtreren met dit systeem zorgt voor een constante kwaliteit vet, de kwaliteit van de frituurolie veranderd niet en snackproducten houden een hoge kwaliteit, minder vervanging van vet nodig en het is duurzaam en beter voor het milieu. In de praktijk geeft gebruik van dit systeem een besparing tussen 35 en 50%. Ambassadeur voor duurzaam ondernemen Peter Vos uit Rosmalen vertelt in deze video over gebruik en besparing van het OES systeem van QBTEC.Terug naar het overzicht

Assortiment

Airconditioning
Voor een aangenaam werkklimaat in alle seizoenen van het jaar, levert …

Koffie- en theezetsystemen
Een lekker kopje koffie of thee is een bron van inspiratie. Natuurlijk…

Bedrijfsvaatwassystemen
Professionele bedrijfsvaatwasmachines en -systemen zijn een must in ie…

Koeltechniek & Luchttechniek
Voor de continu├»teit van uw bedrijf is de kwaliteit van de apparatuur …

Frituur & Visbakinstallaties
Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, montage en het onderhoud van p…

Over Droogers

Droogers Horeca Apparatuur
Zoom 5
9231 DX Surhuisterveen

T: 0512 - 36 19 62
E: info@droogershoreca.nl


KvK: 01054136
BTW: NL800619225B01

Wilt u op de hoogte blijven ? Schrijf u dan nu in.

Naam:* Uw e-mailadres*: