Over Droogers

Over Droogers

Droogers Horeca Apparatuur is als totaalleverancier van keukentechniek, koeltechniek en airconditioning recht-door-zee, proactief en wij leveren alleen kwaliteit. Naast levering van hoogwaardige horeca apparatuur monteren en onderhouden wij deze ook. Wij willen alleen tevreden klanten en zorgen daarom altijd dat de geleverde en aangesloten keukenapparatuur en koeltechniek precies aansluit op de wensen van de klant en het werk dat zij verrichten. Al meer dan 30 jaar leveren wij perfectie in het hart van uw zaak, hierdoor zijn wij met succes actief in Friesland, Groningen en Drenthe.

Droogers

Alles in één

Wij leveren in essentie keukenapparatuur en koeltechniek voor kleine en grote horeca, maar doen veel meer dan dat! U kunt bij ons terecht voor de gehele inrichting van uw restaurant, cafetaria, bedrijfs- of schoolkantine, lunchroom of viswinkel. Samen met vakkundige interieurontwerpers realiseren wij een gestroomlijnde horeca-inrichting die helemaal klaar voor intensief gebruik is. We leveren professionele apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Droogers Horeca adviseert u graag over de beste oplossing voor uw grootkeuken. Door samen kritisch te kijken naar uw wensen en eisen komen we tot de juiste indeling en apparatuur voor uw zaak. Wilt u vooral het kookgedeelte laten aanpassen of alleen de vaatwassers vervangen? Alle kleine en grote ingrepen zijn mogelijk.

Wagenpark Droogers

Service, duurzaamheid en energiezuinigheid

Service is een belangrijk begrip voor ons. Net als snelheid, duurzaamheid en energiezuinigheid overigens. We vinden het belangrijk te weten waar onze producten vandaan komen en kiezen uitsluitend voor producten die het milieu zo weinig mogelijk belasten. De inkoop van ons assortiment doen we dan ook zelf. Uiteraard passen we iedere horeca-inrichting aan de specifieke eisen van de klant aan. We leveren maatwerk, zodat onze oplossingen altijd naar wens zijn. Wilt u meer weten over Droogers Horeca Apparatuur en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Van ontwerp tot onderhoud
Service betekent bij Droogers Horeca ondersteuning in het gehele traject: van het ontwerp tot de levering, montage en het onderhoud van uw installatie. Wij leveren kwaliteitsproducten met een breed dienstenpakket! Omdat snelheid belangrijk is in de horecabranche, garanderen wij een offerte binnen 48 uur.

Ontwerp

3D ontwerp

Onze vakkundige keukenontwerpers komen bij u langs om de specifieke wensen te bespreken en alles op te meten. Onze tekenafdeling gaat vervolgens aan de slag met een 3D-ontwerp dat alle mogelijkheden visualiseert.

Projectbegeleiding
Nadat u akkoord heeft gegeven op een plan, dragen wij het project over aan een van onze ervaren projectbegeleiders. Gedurende het project heeft u dus altijd één aanspreekpunt. Simpel en duidelijk.


Levering en installatie
Onze eigen monteurs zorgen voor de juiste montage, service en het onderhoud van uw horeca apparatuur. Droogers Horeca Apparatuur doet alles in eigen beheer.


Onderhoud en storingsdienst
Steeds meer klanten sluiten een servicecontract bij Droogers Horeca Apparatuur af en zijn dan in één keer verzekerd van (preventief) onderhoud. Goed werkende apparatuur is erg belangrijk. Storingen zijn niet altijd te voorkomen en daarom staat onze storingsdienst bij calamiteiten tot uw beschikking.

Zeven dagen per week en 24 uur per dag kunt u onze service afdeling bereiken via het vertrouwde nummer 0512-361962. Buiten kantoortijden wordt u doorverbonden met de dienstdoende monteur.

Team

Directie

Gerard en Ingrid Droogers

Advies & verkoop

Gerard Droogers, gerard@droogershoreca.nl / 06-55873712

Robert Jan Oostra, robertjan@droogershoreca.nl / 06-51232541

Bert Hofsteenge, bert@droogershoreca.nl / 06-10005747

Enno Meijers, enno@droogershoreca.nl / 06-22700728

Han van Hoogdalem, han@droogershoreca.nl / 06-12187415

Alex Koning, alex@droogershoreca.nl / 06-52446950

Werkplaats, Service en Logistiek

Onze service / planning wordt door 2 personen bemand; Gjalt en Jos. Zij zijn te bereiken via ons centrale nummer: 0512-361962, optie 1 of per e-mail: service@droogershoreca.nl. Daarnaast hebben wij nog een projectbegeleider cq. werkvoorbereider, dit is Edwin. En voor de werkplaats en logistiek is Martin verantwoordelijk.


Service, Montage en Onderhoud

Bij Droogers Horeca Apparatuur zijn 6 monteurs in dienst, Willem, Klaas, Steven, Piet, Gertjan en Erik. Zij dragen zorg voor de service, onderhoud en montage van uw horeca apparatuur. Verder nog 1 chauffeur cq. monteur, genaamd Harm, die zorgt voor het juiste vervoer van onze apparatuur.

Administratie / Receptie

Onze receptie wordt bemand door 2 administratief medewerksters: Marieke en Coby. Zij verzorgen de complete administratie. Dit begint bij het uitwerken van de offertes, daarna het invoeren van de orders en uiteindelijk het verwerken van de facturen. Verder verrichten zij nog andere administratieve werkzaamheden. Zij zijn te bereiken via 0512-361962 of receptie@droogershoreca.nl. De crediteurenadministratie wordt door Ingrid verzorgd.

Website / Social Media

Onze website en social media netwerken beheren en onderhouden wij zelf, dit wordt ook door Marieke gedaan.

Waarom kiezen voor Droogers Horeca Apparatuur

  1. STEK gecertificeerde monteurs
  2. Totaalpakket, bij Droogers Horeca Apparatatuur vindt u alles onder één dak, dankzij de combinatie van keukentechniek, koeltechniek en airconditioning
  3. Begeleiding van het gehele traject, van advies en ontwerp, tot plaatsing, onderhoud en service van uw complete horeca inrichting
  4. Altijd bereikbaar voor storingen, bij calamiteiten kunt u 24 uur per dag rekenen op onze vakkundige en proffesionele servicedienst.
  5. Voor onderhoud bieden wij zogenoemde onderhoudscontracten aan, waarbij men de keuze heeft tussen 2 opties, optie 1 cq. optie 2. Bij de eerstgenoemde betreft het éénmaal per jaar onderhoud aan uw apparatuur. Bij optie 2 heeft u ook deze onderhoudsbeurt, echter bij storingen (ongeachte het aantal storingen en ook 's avonds en in het weekend) betaald u geen voorrijkosten en arbeidsloon. Bij beide opties betaalt u alleen de te vervangen onderdelen. Voor meer informatie en onze voorwaarden kunt u contact met ons opnemen: 0512-361962.
  6. Verkoop, onderhoud en servicedienst in Friesland, Groningen en Drenthe


Assortiment

Airconditioning
Voor een aangenaam werkklimaat in alle seizoenen van het jaar, levert …

Koffie- en theezetsystemen
Een lekker kopje koffie of thee is een bron van inspiratie. Natuurlijk…

Bedrijfsvaatwassystemen
Professionele bedrijfsvaatwasmachines en -systemen zijn een must in ie…

Koeltechniek & Luchttechniek
Voor de continuïteit van uw bedrijf is de kwaliteit van de apparatuur …

Frituur & Visbakinstallaties
Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, montage en het onderhoud van p…

Over Droogers

Droogers Horeca Apparatuur
Zoom 5
9231 DX Surhuisterveen

T: 0512 - 36 19 62
E: info@droogershoreca.nl


KvK: 01054136
BTW: NL800619225B01

Wilt u op de hoogte blijven ? Schrijf u dan nu in.

Naam:* Uw e-mailadres*: