droogens horeca apparatuur Cafetaria Danny's - Marknesse

Cafetaria Danny's - Marknesse

In december 2016 hebben wij bij Cafetaria Danny's in Marknesse een nieuwe Kiremko bakwand, type Allegro HR mogen plaatsen. Het cafetaria verhuisde 1 deur verder en had 23 januari 2017 de opening van hun mooie nieuwe zaak. Veel succes gewenst!

Danny's Marknesse Danny's Marknesse

Danny's Marknesse Danny's Marknesse

Danny's Marknesse Danny's Marknesse

Danny's Marknesse

De Allegro bakwand combineert betrouwbaarheid en gebruiksgemak met een grote bakcapaciteit. Met de doordachte indeling en de vele opties is de Allegro een bakwand die past in iedere professionele keuken. Naast de conventionele uitvoering is de Allegro ook in een hoogrendement-versie beschikbaar. Kiremko weet waar het om draait bij frituren en dat merkt u aan de kleinste details. Zo heeft de Allegro geen lastige naden en randen, waardoor hij eenvoudig is schoon te houden. De werkhoogte is uitstekend en de verschillende modules zijn altijd binnen handbereik. Deze bakwand wordt standaard voorzien van een geïntegreerd afzuigsysteem. De Allegro is uitgevoerd in krasbestendig roestvrij staal en kan worden uitgebreid met vele modules.

Net als al onze frituurinstallaties kunt u de Allegro volledig aanpassen naar uw persoonlijke wensen. De Allegro heeft bijvoorbeeld de unieke mogelijkheid voor het inbouwen van ronde ketels met een diameter van 38 of 45 centimeter. De Allegro kan worden uitgerust met een hoogrendement-friteuse. Deze heeft een gecertificeerd rendement van maar liefst 94% – het hoogste ter wereld. Met innovatieve warmtewisselaars wordt het vet gelijkmatig en zeer snel op temperatuur gebracht. En het vet blijft op temperatuur, ook als u grote hoeveelheden voedsel achter elkaar bereidt.

Met een hoogrendement-friteuse in uw Allegro profiteert u van een merkbaar lager energiegebruik, een grotere afbakcapaciteit en een lager vetgebruik.


Meer weten?

Wilt u meer weten over Droogers Horeca Apparatuur en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Over Droogers

Droogers Horeca Apparatuur
Zoom 5
9231 DX Surhuisterveen

T: 0512 - 36 19 62
E: info@droogershoreca.nl


KvK: 01054136
BTW: NL800619225B01

Wilt u op de hoogte blijven ? Schrijf u dan nu in.

Naam:* Uw e-mailadres*: