droogens horeca apparatuur De Dikke Draai - Surhuisterveen

De Dikke Draai - Surhuisterveen

Restaurant, Bowling en Partycentrum de Dikke Draai in Surhuisterveen is recentelijk (zomer 2011) vernieuwd. Zo is er een nieuwe bowlingbaan geopend, welke de kegelbaan vervangen heeft. Er kan op 5 banen nu gebowld worden. Kortgeleden zijn het restaurant en de bowling door Droogers Horeca Apparatuur voorzien van een airconditioning. Hier is de Multi V plus III van LG in gebruik genomen. Ook De Dikke Draai is nu voorzien van een aangenaam werkklimaat in alle seizoenen van het jaar.

De Multi V serie van LG is met name geschikt voor grote gebouwen en projecten. De Multi V serie heeft diverse varianten. Zo is er de speciale Mini uitvoering die op eenvoudige manier kan worden geinstaleerd in kleine kantoren en winkels. Door zijn geringe afmeting en geluidsniveau is de plaatsing van de buitenunit te realiseren op luifels, in stegen en/of daken. Daarnaast is er het Multi V Space systeem. Dit is de eerste buitenunit die geschikt is voor binnenopstelling. Voor ieder vraagstuk bieden wij een oplossing op maat.


Meer weten?

Wilt u meer weten over Droogers Horeca Apparatuur en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Over Droogers

Droogers Horeca Apparatuur
Zoom 5
9231 DX Surhuisterveen

T: 0512 - 36 19 62
E: info@droogershoreca.nl


KvK: 01054136
BTW: NL800619225B01

Wilt u op de hoogte blijven ? Schrijf u dan nu in.

Naam:* Uw e-mailadres*: