droogens horeca apparatuur De Kiekduun - Ameland

De Kiekduun - Ameland

In april 2014 is onze technische dienst naar Waddeneiland Ameland geweest voor de montage van diverse keukentechniek en koeltechniek bij V.O.F. de Kiekduun in Buren. Hier werd o.a. apparatuur geplaatst van het merk Gram Nederland Voor de continuïteit van een bedrijf is de kwaliteit van de apparatuur waarmee gewerkt wordt erg belangrijk. Voor koeltechniek geldt dat zeker. Verse, gekoelde etenswaren en ingrediënten vormen immers de basis van een succesvolle maaltijd. De manier waarop u in uw keuken te werk gaat, is doorslaggevend voor de keuze van de juiste koel- of vriesinstallatie. Dat bepaalt namelijk de soort, afmeting en uitvoering van de installatie.


Innovatief en functioneel
Onze koelcellen, vriescellen, koel- en vrieskasten, koelvrieswerkbanken, koelvitrines en saladières zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren voornamelijk koeltechniek van het merk Gram. Een merk in innovatieve en functionele koelapparatuur. De apparatuur is eenvoudig te bedienen en beschikt over een nauwkeurige temperatuurregeling. Zo weet u zeker dat uw producten altijd vers en gekoeld blijven. Het gebruik van RVS zorgt voor een moderne uitstraling én gemak bij het schoonmaken.

Ook installatie en onderhoud van uw koelapparatuur verzorgen wij voor u. Onze servicemonteurs zijn allen STEK gecertificeerd en snel ter plaatse om uw storing te verhelpen.

STEK


Meer weten?

Wilt u meer weten over Droogers Horeca Apparatuur en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Over Droogers

Droogers Horeca Apparatuur
Zoom 5
9231 DX Surhuisterveen

T: 0512 - 36 19 62
E: info@droogershoreca.nl


KvK: 01054136
BTW: NL800619225B01

Wilt u op de hoogte blijven ? Schrijf u dan nu in.

Naam:* Uw e-mailadres*: