droogens horeca apparatuur De Turfhoeke - Gorredijk

De Turfhoeke - Gorredijk

Sinds begin april 2012 is het tweede nieuwe vakantieverblijf dat in korte tijd in de Friese Wouden tot stand is gekomen in gebruik genomen. Namelijk de 20-persoons vijfsterren verblijfsaccommodatie "de Turfhoeke" in Gorredijk. Droogers Horeca Apparatuur werd ingeschakeld voor de inrichting van de professionele keuken.

De Turfhoeke dankt zijn naam aan de ligging aan de Opsterlandse Compagnonsvaart. Deze vaart is onderdeel van de Turfroute. De boerderij ligt op de plek waar de turfschepen vroeger een scherpe bocht moesten maken. De Turfhoeke biedt groepen en individuele gasten een luxe overnachting en vergadermogelijkheden aan de Turfroute.

Door en door Fries is de nieuwe accommodatie: Friese aannemer, Friese boxsprings, Friese designmeubelen, veel doe-het-zelf-werk van de opdrachtgevers en natuurlijk arrangementen in Friesland. Zo werd ook Droogers Horeca Apparatuur uit Surhuisterveen ingeschakeld voor de levering en plaatsing van diverse keuken apparatuur. In de voormalige stal van de boerderij vindt u een professionele keuken met kookeiland (voorzien van 2 Angelo Po 4-vlams Gaskooktoestellen), heteluchtoven, koel- en vrieskast, magnetron, Rhima vaatwasser en een Animo koffiezetautomaat.


Meer weten?

Wilt u meer weten over Droogers Horeca Apparatuur en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Over Droogers

Droogers Horeca Apparatuur
Zoom 5
9231 DX Surhuisterveen

T: 0512 - 36 19 62
E: info@droogershoreca.nl


KvK: 01054136
BTW: NL800619225B01

Wilt u op de hoogte blijven ? Schrijf u dan nu in.

Naam:* Uw e-mailadres*: