droogens horeca apparatuur Diverse referenties 2014

Diverse referenties 2014

Maart 2014

Lunchroom de Dobbe in Leeuwarden kreeg in de eerste week van maart een nieuwe Perfecta Concorde HR oven. In diezelfde week werd er bij Vishandel Veenstra in Heeg een nieuwe Smitto Viseco geplaatst.

Februari 2014

Eetcafé Portunus is een gezellig eetcafé midden in het hart van het Friese watersport gebied. Hun ligging is uniek, zowel vanuit het eetcafé als vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over het drukbevaren Prinses Margrietkanaal. Eetcafé Portunus onderscheidt zich door de gezellige en sfeervolle inrichting en de ongedwongen sfeer die mede bepaald wordt door de vlotte en informele bediening. U kunt bij hun terecht voor een lekker kopje koffie met gebak, een gevarieerde lunch of een uitstekend diner. Bij Eetcafé Portunes hebben wij diverse koeltechniek geleverd en gemonteerd. Tevens werd er een nieuwe frituur geïnstalleerd.

Eetcafé Portunes Eetcafé Portunes Eetcafé Portunes Eetcafé Portunes Eetcafé Portunes Eetcafé Portunes

Januari 2014


In de tweede week van januari werd er bij Cafetaria de Lantaarn in Dokkum een Perfecta Concorde HR oven geplaatst door Droogers Horeca Apparatuur.

Perfecta Concorde - Lantaarn Dokkum Perfecta Concorde HR

Perfecta Concorde HR Perfecta Concorde - Lantaarn Dokkum

Perfecta Concorde - Lantaarn Dokkum

Daarnaast werd bij Snack en Broodjeshuis Jongman (Marsdijk) in Assen een nieuwe vaatwasmachine geînstalleerd, namelijk een Rhima DR50S voorzien van een zeepdoseersysteem. Het Dorpshuis in Burum had ook een nieuwe vaatwasmachine nodig en koos voor de Rhima DR50. De vaatwasmachines zijn gelijk aan elkaar. Echter is de DR50S voorzien van een ingebouwde waterontharder.


Meer weten?

Wilt u meer weten over Droogers Horeca Apparatuur en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Over Droogers

Droogers Horeca Apparatuur
Zoom 5
9231 DX Surhuisterveen

T: 0512 - 36 19 62
E: info@droogershoreca.nl


KvK: 01054136
BTW: NL800619225B01

Wilt u op de hoogte blijven ? Schrijf u dan nu in.

Naam:* Uw e-mailadres*: