droogens horeca apparatuur Fellini - Rotterdam

Fellini - Rotterdam

Jens van Buren, voormalig sous-chef van Las Palmas is het gezicht van Fellini. Lotte Blom, voormalig bedrijfsleidster van wijnbar Het Eigendom, is zijn rechterhand. Samen runnen zij de vestiging in de Markthal, vestiging nummer 4. Directeur/eigenaren van Fellini, Robert Adams en Bert Keukenkamp, hebben al drie andere vestigingen in Enschede, Leeuwarden en Assen. En er wordt gewerkt aan een nieuwe vestiging in Alkmaar.

Fellini Rotterdam Fellini Rotterdam

Fellini is een hippe Italiaans georiënteerde formule. Het gaat er om meer dan eten. Zien en gezien worden, producten van topkwaliteit, gastvrijheid, service, fantastische wijnen en cocktails zijn minstens zo belangrijk. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch, borrel, diner en uitgaan. Het is een wijnbar, koffiebar en antipastibar, maar ook een restaurant waar pasta´s, pizza´s en mooie Italiaanse gerechten (homemade, verrassend en vers) geserveerd worden.

De koks van Fellini werken met verse topproducten. Er is een open keuken, dus je kunt alles in de gaten houden. High service, een persoonlijke benadering, aandacht voor de klant en inspelen op de wensen van de gasten maken van een bezoekje aan Fellini een heerlijke Italiaanse ervaring.

Fellini Rotterdam

Droogers Horeca Apparatuur leverde en plaatste in december 2014 diverse horeca apparatuur bij Fellini in Rotterdam. Zo werd er gekozen voor een Rhima PRM7 voorwasmachine, diverse koel en keukentechniek en een prachtig Qook! fornuis.

Fellini Rotterdam


Meer weten?

Wilt u meer weten over Droogers Horeca Apparatuur en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Over Droogers

Droogers Horeca Apparatuur
Zoom 5
9231 DX Surhuisterveen

T: 0512 - 36 19 62
E: info@droogershoreca.nl


KvK: 01054136
BTW: NL800619225B01

Wilt u op de hoogte blijven ? Schrijf u dan nu in.

Naam:* Uw e-mailadres*: