droogens horeca apparatuur Groepsaccommodatie Appelscha

Groepsaccommodatie Appelscha

De Groepsaccommodatie Appelscha is een groepsaccommodatie midden in de natuur met een royale speeltuin voor de kinderen. In hun ruim opgezette groepsaccommodaties zijn gasten verzekert van een gezellige periode met hun groep.


Het hoofdgebouw, dat bijna 100 jaar oud is, is grondig verbouwd. Dit gebouw, dat de receptie en een groepsaccomodatie herbergt, is voorzien van een nieuw rieten dak, een nieuwe keuken en nieuwe sanitaire voorzieningen. Voor de inrichting van de keuken werd Droogers Horeca Apparatuur ingeschakeld. De keuken werd voorzien van een Angelo Po 6-vlams gaskooktoestel (type 2GOFAO) en een Angelo Po werkdeel (type 1GOTC1). Deze Angelo Po kooklijn werd voorzien van 2 onderstellen, verzorgd door Merito. Ook werd er gekozen voor een Spoelwerktafel en om de vaat zo snel mogelijk weer netjes te krijgen, werd er een Rhima DR50S geinstalleerd. De Rhima DR50S is een uiterst solide machine in de afmetingen van een huishoudmachine en heeft een prima wasresultaat. Een Damp-wandkap (MD 88-900) van Nu-air maakt het geheel mooi af.


Meer weten?

Wilt u meer weten over Droogers Horeca Apparatuur en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Over Droogers

Droogers Horeca Apparatuur
Zoom 5
9231 DX Surhuisterveen

T: 0512 - 36 19 62
E: info@droogershoreca.nl


KvK: 01054136
BTW: NL800619225B01

Wilt u op de hoogte blijven ? Schrijf u dan nu in.

Naam:* Uw e-mailadres*: