droogens horeca apparatuur Hotel Frederiksoord

Hotel Frederiksoord

Hotel Frederiksoord is teruggebracht in haar originele en sfeervolle staat. Voor de inrichting van de keuken werd Droogers Horeca Apparatuur ingeschakeld. Er werd diverse apparatuur van onze Italiaanse leverancier Angelo Po geplaatst, zoals een gekoelde werkbank, 4-pits kooktoestellen, bakplaat, vries- en koelkast en een frituur. Daarnaast leverden wij ook nog andere keukenapparatuur. Op zaterdag 1 maart 2014 houdt het hotel een Open Huis, belangstelenden zijn dan van harte welkom tussen 11.00 en 15.00 uur in het volledig gerestaureerde pand uit de 18e eeuw.

Het pand is eigendom van de Maatschappij van Weldadigheid,maar de exploitatie van het hotel ligt in handen van Marcel en Ginie Vos. Beide zijn geboren en getogen kolonisten. Tijdens het open huis kunnen bezoekers rondlopen in het hotel en zich laten meeslepen door de nostalgische sfeer en de historie van de Maatschappij van Weldadigheid. Er worden hapjes en drankjes geserveerd en oneman-band Bobline zorgt voor de muzikale omlijsting. Vanaf 2 maart 2014 is Hotel Frederiksoord open. Naast overnachting of eten, biedt het hotel uitstekende gelegenheid voor feesten, partijen en vergaderingen. Op de site van HorecaVizier is ook een leuk artikel over het hotel in Frederiksoord te lezen.


We wensen Marcel en Ginie Vos heel veel succes in Hotel Frederiksoord.


Meer weten?

Wilt u meer weten over Droogers Horeca Apparatuur en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Over Droogers

Droogers Horeca Apparatuur
Zoom 5
9231 DX Surhuisterveen

T: 0512 - 36 19 62
E: info@droogershoreca.nl


KvK: 01054136
BTW: NL800619225B01

Wilt u op de hoogte blijven ? Schrijf u dan nu in.

Naam:* Uw e-mailadres*: