droogens horeca apparatuur IJsselhallen - Zwolle

IJsselhallen - Zwolle

Begin april 2014 werd er in de keuken van de IJsselhallen in Zwolle een nieuwe spoelkeuken geplaatst. Hiervoor werd Droogers Horeca Apparatuur ingezet. Wij leveren bedrijfsvaatwasmachines en -systemen van het merk Rhima, een merk waar wij als bedrijf al jaren uitstekende ervaringen mee hebben en waar wij voor de volle 100% achter staan. De vaatwassers, glazenspoelmachines, doorschuifmachines, pannenwasmachines, osmose-installaties, aan- en afvoertafels en debrasseermachines van Rhima zijn gemakkelijk in gebruik en verbruiken weinig energie, water en zeep. En dat merkt u in uw bedrijfsvoering én uw portemonnee. Naast verkoop van vaatwassystemen, doen wij ook de service en het onderhoud aan de apparatuur in Friesland, Groningen en Drenthe.

Bij de IJsselhallen werden een Rhima DR265E pannenwasmachine en een Rhima WD 7 Green doorschuifmachine geïnstalleerd.

Door het plaatsen van de RHIMA DR265E in uw keuken voorkomt u een hoop gesleep met keukenmaterialen en heeft u altijd voldoende
keukenmaterialen binnen handbereik. De machine wast uw materialen snel en efficiënt af. Door de ruime binnenmaten kunnen eenvoudig meerdere items gelijktijdig gereinigd worden.

De RHIMA WD-7 GREEN doorschuifmachine is een volautomatische, gebruiksvriendelijke vaatwasmachine, ontworpen voor intensief en veeleisend gebruik in horeca- en instellingskeukens. Het ontwerp voldoet volledig aan de hoge normen voor hygiëne, intensief gebruik, aangename en moeiteloze werkomstandigheden, reinigen en onderhoud. Door de ruimere binnenafmeting, de grotere doorvoerhoogte en de keuzehendel voor extra waskracht voor potten, pannen, gastronorm bakken en andere keukengereedschappen is de machine breed inzetbaar.

Rhima WD6/7 Green

BIJZONDERE EIGENSCHAPPEN VAN DE MACHINE:
 Extra binnenruimte voor keukenmaterialen (doorvoerhoogte 500 mm, binnenmaat 610mm)
 Geschikt voor kratten 600x400mm
 Electronische besturing
 Dubbelwandig en geïsoleerd
 Betrouwbaar, duurzaam en hygiënisch
 Eenvoudige bediening en optimale ergonomie
 Keuzemogelijkheid standaard waskracht of extra waskracht
 Automatische kap met “Autostart” (optioneel)
 Energieterugwinnende wasemcondensunit (optioneel)
 Leverbaar met externe waterontharder en/of afvoerpomp (optioneel)
 Warmteterugwinning via warmtewisselaar op het afvoerwater (optioneel)
 WEB Tool (optioneel)


Meer weten?

Wilt u meer weten over Droogers Horeca Apparatuur en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Over Droogers

Droogers Horeca Apparatuur
Zoom 5
9231 DX Surhuisterveen

T: 0512 - 36 19 62
E: info@droogershoreca.nl


KvK: 01054136
BTW: NL800619225B01

Wilt u op de hoogte blijven ? Schrijf u dan nu in.

Naam:* Uw e-mailadres*: