droogens horeca apparatuur Perfecta Retro voor de Vries Leeuwarden

Perfecta Retro voor de Vries Leeuwarden

Vorig jaar was de Perfecta Retro al te bewonderen tijdens het HorecaEvenTT op onze stand. René de Vries van Gebakkraam de Vries in Leeuwarden werd enthousiast en koos voor de nieuwe roodkleurige bakwand.

Eerste week februari 2014 werd hij door Droogers Horeca Apparatuur in zijn nieuwe wagen geplaatst.

Authentieke kracht met hedendaags design

Met de introductie van de Retro combineert Perfecta de in 70 jaar opgebouwde kennis van het bakken met een hedendaags design. De Retro vormgeving is kenmerkend voor Perfecta en is met de kennis van morgen volledig onder de loep genomen en verfijnd.

Perfecta Retro Perfecta Retro

Aftapkraan

Een verchroomde aftapkraan die door te draaien het vet aftapt én terugpompt. De vormgeving doet denken aan vroeger maar er is rekening gehouden met de gemakken van nu.

Perfectie

Naadloos afgewerkt RVS zoals u wij dat van Perfecta gewend zijn. Een ongelofelijk krachtige ketel in een friteuse die economisch omspringt met het verbruik.

Display

Laat u niet door de ouderwetse vorm van de meters misleiden want de mooie ovale klokken zijn voorzien van een digitaal display.

Perfecta RetroPerfecta Retro


Meer weten?

Wilt u meer weten over Droogers en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Over Droogers

Droogers Horeca Apparatuur
Zoom 5
9231 DX Surhuisterveen

T: 0512 - 36 19 62
E: info@droogershoreca.nl


KvK: 01054136
BTW: NL800619225B01

Wilt u op de hoogte blijven ? Schrijf u dan nu in.

Naam:* Uw e-mailadres*: