droogens horeca apparatuur Snackbar de Hoek - Oosterwolde

Snackbar de Hoek - Oosterwolde

Snackbar de Hoek in Oosterwolde is door Droogers Horeca voorzien van een nieuwe bakwand. Zij kozen voor een Kiremko Prego HR.

Het eerste dat opvalt aan de Prego zijn de heldere lijnen en de mooie afwerking. Deze bakwand heeft een stoer en robuust uiterlijk en past in iedere moderne horecakeuken. Ook de techniek van de Prego voldoet aan alle eisen van de hedendaagse horecaondernemer. De Prego beschikt bijvoorbeeld standaard over een digitaal vetfiltreringssysteem. Met de vele uitbreidingsopties kunt u de Prego geheel naar eigen wens samenstellen.

De deuren van de Prego lopen aan de onderkant schuin terug. Een stijlvol detail dat bijdraagt aan het stoere en robuuste uiterlijk. Deze hightech frituurinstallatie heeft echt een luxe uitstraling, die nog eens wordt versterkt door de sierstrip met optionele LED-verlichting in de frontplaat. De Prego is een innovatief hoogstandje en laat dat zien met onder meer een prachtig roestvrijstalen display en strak vormgegeven disposable-houders.

Elke bakwand van Kiremko wordt helemaal aangepast aan uw eisen en wensen. Zo ook de Prego. Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw ideale frituurinstallatie. Alle componenten worden naadloos ingebouwd. Uiteraard kan de Prego ook worden uitgerust met de fameuze HR-friteuse van Kiremko.

Snackbar de Hoek - Oosterwolde Snackbar de Hoek - Oosterwolde

Snackbar de Hoek - Oosterwolde Snackbar de Hoek - Oosterwolde

Snackbar de Hoek - Oosterwolde


Meer weten?

Wilt u meer weten over Droogers Horeca Apparatuur en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Over Droogers

Droogers Horeca Apparatuur
Zoom 5
9231 DX Surhuisterveen

T: 0512 - 36 19 62
E: info@droogershoreca.nl


KvK: 01054136
BTW: NL800619225B01

Wilt u op de hoogte blijven ? Schrijf u dan nu in.

Naam:* Uw e-mailadres*: