droogens horeca apparatuur Tuinland - Zwolle

Tuinland - Zwolle

Voor de zomer werd de horeca bij Tuinland in Zwolle vernieuwd. Droogers Horeca Apparatuur werd ingeschakeld voor levering en plaatsing van keukentechniek. Tuinland koos o.a. voor een Turbochef Sota, Leventi Me 1.06, Rhima PRM7 en een Rhima WD7E.

Tuinland Zwolle

Tuinland Zwolle

Tuinland Zwolle

Tuinland Zwolle

Tuinland Zwolle

Tuinland Zwolle

Tuinland Zwolle

Veelzijdigheid en productiecapaciteit in de meest compacte vorm

‘State of the art’ koken, snelheid en veelzijdigheid in een oven die nauwelijks ruimte in beslag neemt en overal past. Ideaal voor front- cookingconcepten. De Sŏta is geschikt voor 99% van alle producten, inclusief vlees, kip en vis, uit de diepvries en vers. De Sŏta geeft net als de Turbochef i3 en de i5 de mogelijkheid RVS accessoires te gebruiken. De Sŏta is tot 10x sneller dan traditionele bereidingsmethodes.

Turbochef Sota

Tijdens de "Prikkel Je Zintuigen"-dagen in Gilze werd de revolutionaire nieuwe Leventi me combisteamer gepresenteerd door Levens.

Klik op onderstaande afbeelding voor een korte impressie van deze nieuwe baanbrekende combisteamer ….

Leventi Me

Leventi me is het resultaat van meer dan 40 jaar onderzoek en ontwikkeling waarbij de eindgebruiker steeds centraal heeft gestaan. Zo is er zeer nauwkeurig onderzocht, hoe bereidingsprocessen te vereenvoudigen, rendement te verhogen en kosten te drukken.

Leventi me beschikt daarom over de meest innovatieve technologieën die vandaag de dag beschikbaar zijn, namelijk: SmartChef, CookTablet, BlueCycle en GreenLabel. Hiermee worden u de middelen aangereikt om nog meer toegevoegde waarde te creëren in de kwaliteit, efficiëntie en rentabiliteit van uw bedrijf.

Voor meer informatie omtrent de Rhima apparatuur, verwijzen wij u graag naar de uitgebreide pagina van onze bedrijfsvaatwassystemen.


Meer weten?

Wilt u meer weten over Droogers Horeca Apparatuur en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Over Droogers

Droogers Horeca Apparatuur
Zoom 5
9231 DX Surhuisterveen

T: 0512 - 36 19 62
E: info@droogershoreca.nl


KvK: 01054136
BTW: NL800619225B01

Wilt u op de hoogte blijven ? Schrijf u dan nu in.

Naam:* Uw e-mailadres*: