droogens horeca apparatuur Vindicat - Groningen

Vindicat - Groningen

Vindicat verhuist

Rond 2001 ontstonden de plannen van de Gemeente Groningen om de Grote Markt te herstructureren. De rooilijn zoals deze was voor oorlog, zou weer worden hersteld. Dit betekent dat de Oostwand 17 meter naar voren zal schuiven en er tegelijkertijd ruimte zal ontstaan aan de achterzijde voor de Nieuw Markt. Vindicat werkt mee aan deze plannen en verhuist naar de hoek van de Oostwand van de Grote Markt. Bijna anderhalf jaar geleden is men begonnen met de realisatie van de nieuwe sociëteit van de studentenvereniging, die op korte termijn in gebruik zal worden genomen en in mei officieel zal worden geopend. Het is uitzonderlijk dat het stadscentrum op de schop gaat. De huidige generatie van Groningen maakt het mee. De Grote Markt gaat op de schop en de nieuwe sociëteit van Vindicat is het eerste gebouw wat zichtbaar aanwezig is.

Speciaal transport

Al enkele weken is Droogers Horeca Apparatuur actief in de nieuwe sociëteit om de horeca apparatuur te installeren. Dinsdag 25 maart 2014 is Vindicat begonnen met de verhuizing naar het nieuwe pand aan de Grote Markt in Groningen. De vereniging zat 60 jaar in haar huidige gebouw, een paar meter verderop. Ook werd de Kiremko Allegro bakwand naar zijn positie gebracht op dinsdag 25 maart. Door de omvang van de bakwand en de indeling van de sociëteit, moest deze buitenlangs. Daarom werd er een kraan geregeld, welke de bakwand naar de verdieping heeft getransporteerd.


Meer weten?

Wilt u meer weten over Droogers Horeca Apparatuur en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Over Droogers

Droogers Horeca Apparatuur
Zoom 5
9231 DX Surhuisterveen

T: 0512 - 36 19 62
E: info@droogershoreca.nl


KvK: 01054136
BTW: NL800619225B01

Wilt u op de hoogte blijven ? Schrijf u dan nu in.

Naam:* Uw e-mailadres*: