• Haal méér uit je keuken!

Oil Efficiency System (OES)

Het Oil Efficiency System (OES) van QBTEC is een zeer gebruiksvriendelijk oliefiltreersysteem. Filtreren met dit systeem zorgt voor een constante kwaliteit vet, de kwaliteit van de frituurolie veranderd niet en snackproducten houden een hoge kwaliteit, minder vervanging van vet nodig en het is duurzaam en beter voor het milieu.

Hoe werkt het OES?

Het nieuwe OES filtersyteem herkent u aan een zeer fijn rvs filter in de vetlade van de oven. Op dit filter wordt filterpoeder gestrooid, wat in staat is geur-,kleur- en smaakstoffen aan zich te binden. Door de frituurolie 5 minuten automatisch rond te pompen is er een optimale contacttijd tussen het vet / de olie en het poeder. Hierdoor wordt de kleinste vervuiling in het vet / de olie verwijderd. Daardoor blijft deze frisser, lichter van kleur en behoudt ze haar bakeigenschappen voor langere tijd. U kunt dus langer met uw vet/olie doen, omdat de conditie ervan voor veel langere tijd perfect blijft.

Filtreren met dit systeem zorgt voor een constante kwaliteit vet, de kwaliteit van de frituurolie veranderd niet en snackproducten houden een hoge kwaliteit, minder vervanging van vet nodig en het is duurzaam en beter voor het milieu. In de praktijk geeft gebruik van dit systeem een besparing tussen 35 en 50%. Ambassadeur voor duurzaam ondernemen Peter Vos uit Rosmalen vertelt in deze video over gebruik en besparing van het OES systeem van QBTEC.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen