• Haal méér uit je keuken!

Award voor Rhima PRM voorwasmachine

De RHIMA PRM voorwasmachine is door de FCSI beloond met de “Duurzame Catering Apparatuur Award 2013”. De Foodservice Consultant Society International (FCSI) is een wereldwijde toonaangevende vereniging van foodservice consultants. De ruim 1450 leden in 45 landen bieden innovatieve, effectieve en efficiënte oplossingen op het terrein van foodservice faciliteiten voor horeca bedrijven, de institutionele markt en bedrijfscatering.

De award-winnende PRM is ontworpen en ontwikkeld om de meer traditionele handmatige voorwasdouche te vervangen. Vergeleken met een gemiddeld bedrijf dat gebruik maakt van een handdouche, gebaseerd op 150 korven per dag, zijn de besparingen aanzienlijk:

– Tot 200.000 liter water per jaar
– Tot 40% besparing op vaatwasmiddelen per jaar
– Tot 8.000 kW besparing op elektriciteit per jaar
– Tot 4.200 kg CO2 per jaar.

Naast bovenstaande cijfers kan de PRM voorwasmachine de logistiek in uw vaatwaskeuken verbeteren en de uren arbeid verminderen. Uit ervaring is gebleken dat een vermindering van ongeveer 30% van de arbeidsuren mogelijk is. RHIMA heeft bijna 50 jaar ervaring in professionele afwasapparatuur voor grootkeuken en industrie. Duurzaamheid en het milieu zijn belangrijke pijlers binnen de organisatie.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen