• Haal méér uit je keuken!

Glazen Restaurant 2013

HET initiatief voor Serious Request 2013 in Leeuwarden, of op z’n Fries, Ljouwert. Na het overweldigende succes van 2012 waarin Het Glazen Restaurant zijn vuurdoop beleefde in Enschede met een opbrengst van ruim € 71.000,- kon het niet anders, het Glazen Restaurant moest en zou naar Leeuwarden. En zo geschiedde.. Daar zijn ze weer! Lunchen, dineren, culinair genieten op een unieke locatie, dat is waar het Glazen Restaurant voor staat. Het Glazen Restaurant gevestigd op de Lange Pijp midden in het centrum van Leeuwarden zal geopend zijn van 17 t/m 23 december 2013. Op 24 december zal de cheque met 100% van de opbrengst worden aangeboden bij de 3FM DJ’s in het Glazen Huis. Het Glazen Restaurant draait volledig op haar geweldige partners en sponsoren.

Ook Droogers Horeca Apparatuur is partner van het Glazen Restaurant. De complete keuken inrichting werd door ons geleverd, zodat de 14 lokale restaurants hun heerlijkste gerechten kunnen klaarmaken.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen