• Haal méér uit je keuken!

Leventi ME Slim

Weet u nog hoe revolutionair en spectaculair de Leventi Slim oven destijds was. Hoe deze kleine combi-steamer en bake off oven oplossingen bood voor elke foodservice – en retailtoepassing, waar ruimte en laag energieverbruik essentieel zijn. Tijdens de HorecaExpo in Gent van 23 t/m 27 november 2014 introduceert Levens u de Leventi me SLiM.

Levens presenteert met trots een vernieuwde en uitgebreide Leventi SLiM ovenlijn. Combisteamers en bake-off ovens in één, die oplossingen bieden voor elke foodservice en retailtoepassing waar ruimte en laag energieverbruik essentieel zijn. De SLiM ovens zijn voorzien van FOODCARE technologieën en zijn voorzien van het GREENLABEL. Samen met de praktische DIGITAL en uitgebreide MASTERMIND besturing (met standaard COMBIWASH) maken zij de SLiM een makkelijk te bedienen en onderhouden oven die tevens zorgt voor lage operationele kosten.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen