• Haal méér uit je keuken!

Nieuwbouw Droogers Horeca

2 december 2016 – Deze week is de bestrating voor de ingang van het pand er weer ingelegd, het geheel ziet er weer erg netjes uit. De straatmakers zijn nu nog druk bezig met het bestraten van de nieuwe parkeervakken voor de loods.

Ook zijn de ramen en deur van de nieuwe loods er deze week ingezet.

23 november 2016 – De bestrating die nog in de nieuwbouw lag voor de aan- en afvoer van ons huidige magazijn, is vandaag eruit gehaald. Zodat de betonlaag er straks in kan.

14 november 2016 – De dakbedekking is vorige week geleverd en de leverancier is deze nu aan het aanbrengen.

4 november 2016 – Nu de buitenkant dicht is, wordt er hard gewerkt aan de afwerking van de binnenkant van het gebouw. Ook de zilveren beplating is aan de bovenzijde geplaatst.

28 oktober 2016 – Het dak en de buitenkant werden deze week geplaatst. Een kraan van Vrieswijk heeft de beplating op zijn plek gebracht.

21 oktober 2016 – De nieuwbouw is in volle gang bij Droogers Horeca. De oppervlakte is uitgegraven en er is al gestart met de staalconstructie. Een grote kraan is gestart met zijn werkzaamheden op het terrein.

13 oktober 2016 – De nieuwbouw is gestart bij Droogers Horeca in Surhuisterveen. Ons bedrijfspand zal worden uitgebreid met de aanbouw van loods, werkplaats, opslagruimte en een nieuw magazijn. De komende tijd houden wij u via de website en social media op de hoogte van de ontwikkelingen.

Bouwbedrijf van Dijk uit Surhuisterveen gaat de verbouwing uitvoeren.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen