• Haal méér uit je keuken!

Nummer 1 op gebied van rapid cooking

Rapid cooking

Sinds 1991 heeft TurboChef Technologies een baanbrekende rol gespeeld in de wereld van ‘rapid cooking’. Met innovatie en de beste prestaties als speerpunten heeft TurboChef het efficiënte bereiden geredefinieerd door snelle ovens te ontwikkelen die veelzijdig, gebruiksvriendelijk en energiezuig zijn. TurboChef ovens bereiden tot 12 x sneller en geven consistente resultaten zonder de vermindering van de kwaliteit.

Veelzijdigheid op de vierkante meter

De TurboChef ovens bieden u kookgemak, snelheid en veelzijdigheid op de vierkante meter. De ovens zijn geschikt voor 99% van alle producten zowel uit de diepvries als vers. Voor iedere (voedsel)branche is er wel een geschikte TurboChef oven. Bekijk alle modellen hier.

 Levering, installatie en service

Na aankoop van uw TurboChef oven zal de oven geleverd en in gebruik gesteld worden door onze eigen mensen. Mensen die er verstand van hebben. Tevens wordt met u samen de oven voorgeprogrammeerd naar gelang uw menukaart en wensen. Ook de service en het onderhoud aan uw TurboChef oven worden verzorgd door onze medewerkers die beschikken over de benodigde kennis, apparatuur, gereedschappen en onderdelen.We kunnen snel en adequaat handelen in geval van onderhoud en storingen.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen