• Haal méér uit je keuken!
Horeca Event TT

Inspiratie op locatie met de Droogers Innovatie Truck

Maak kennis met de laatste innovaties in onze Innovatie & Inspiratie Truck. In deze stoere truck demonstreren wij de nieuwste apparatuur en de laatste technieken. Grillen, stomen, bakken, warm en koud roken, braden, bevriezen, frituren en blast chillen; alles is mogelijk.

Inspiratie op uw locatie

Onze Innovatie & Inspiratie Truck is ook beschikbaar voor demonstraties bij u op locatie. Zonder moeite passen we de apparatuur in de truck aan naar uw behoefte en komen we met een op maat gemaakte demonstratie naar u toe. Zo helpen wij u met het maken van keuzes waarmee u meer uit uw keuken kunt halen. Informeer bij Droogers naar de mogelijkheden.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen