• Haal méér uit je keuken!

City Snack Beilen heeft afgelopen week een nieuwe bakwand in gebruik genomen. Eigenaar Jannes is zeer te spreken over zijn nieuwe Kiremko Allegro HR!

Deze heeft een gecertificeerd rendement van maar liefst 94% – het hoogste ter wereld. Met innovatieve warmtewisselaars wordt het vet gelijkmatig en zeer snel op temperatuur gebracht. En het vet blijft op temperatuur, ook als u grote hoeveelheden voedsel achter elkaar bereidt.

Met een hoogrendement-friteuse in uw Allegro profiteert u van een merkbaar lager energiegebruik, een grotere afbakcapaciteit en een lager vetgebruik. Daarnaast is er een nieuwe Gram Koelwerkbank geplaatst en is de luchttechniek weer klaar voor de toekomst.

 

Wij Wensen dan ook Jannes en zijn team veel bakplezier!

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen