• Haal méér uit je keuken!

Deze prachtige schone glazen vind u bij Paviljoen Van De Dame !

Op een fantastische plek in een prachtige bosrijke omgeving heeft De Dame haar droom verwezenlijkt. Vanaf een werkelijk fabelachtige locatie, direct grenzend aan het Paterswoldsemeer, ontvangt zij haar gasten met warmte, comfort en sfeer.

Er staan o.a een 2 tal Rhima WD4 machines,wd6 en glazenspoel machines met osmose, waterontharders en pannen-was systemen door Droogers Koel en Keuken Techniek geleverd en onderhouden. Afwasapparatuur van RHIMA is een kwalitatief hoogstaande, betrouwbare en duurzame oplossing. In Nederland draaien ruim tienduizend machines, variërend van stand-alone apparaten tot geavanceerde systemen. Als leverancier van professionele afwasapparatuur is het ons doel uw vaatwasproces te optimaliseren. Wij leveren alles van stand alone vaatwasmachines tot geavanceerde systemen, maar ook waterbehandelingsapparatuur, vaatwasmiddelen, tafels, korven, etc.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen