• Haal méér uit je keuken!
Hulp nodig?

 

Droogers Koel en KeukenTechniek is al jaren partner van deze zeer bijzondere onderneming !

Mr. Mofongo aan de Boteringestraat is uitgeroepen tot ‘De lekkerste cocktailbar van Nederland 2017’ door het magazine Esquire. Dat is woensdagavond bekendgemaakt.

Esquire’s vakjury struint elk jaar ons land af op zoek naar het cocktailwalhalla der Lage Landen. De cocktails worden jaarlijks op vaststaande criteria beoordeeld door de jury, maar dit jaar mocht de lezer kiezen uit een selectie van bruisende barren. Elke bar kreeg een artikel op Esquire.nl, waarna lezers hun stem mochten uitbrengen.

Verkiezing

Na een jarenlange zegetocht van Amsterdamse lokalen, won vorig jaar ineens een Rotterdamse bar onze verkiezing van Beste Nieuwe Cocktailbar van Nederland.

Dit jaar gaat er niets boven Groningen, want de Groningse Mr. Mofongo kreeg de meeste stemmen en is daarmee door zijn gasten verkozen tot de lekkerste cocktailbar van het land.

Mr. Mofongo

Mr. Mofongo is een gezellige, ruime bar met een ruim cocktailmenu. Naast deze alcoholische lekkernijen heeft Mr. Mofongo ook een goede wijnkaart, een heerlijke lunch en een prima dinerkaart. En dat niet alleen: met zijn robotarm, die zelf likeuren en gins tapt uit de flessen in de metershoge backbar, is het zijn tijd ver vooruit. Deze futuristische robotarm heeft als zelfverzonnen koosnaampje ‘Armando’.

Naast deze mechanische mixdrankmaster is er nog iets speciaals aan deze cocktailbar. De bar heeft een eigen distilleerderij, waar gin, jenever en whisky gedistilleerd worden en waar geïmporteerde rums en rye’s liggen te rijpen in eigen vaten. ‘Mr. Mofongo is een bar met lef en uitstekende smaak’, aldus Esquire.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen