• Haal méér uit je keuken!

Ook voor horeca apparatuur in uw cafetaria of lunchroom kunt u bij Droogers terecht. Hier mag zeker een goede bakwand (ook elektrisch) niet ontbreken en daarnaast is bijvoorbeeld een goede looproute ook cruciaal. Samen met u kunnen we een keuken op maat ontwerpen en installeren en uw adviseren in de beste apparatuur voor uw zaak. Een keuken op maat is onze specialiteit!

Om uw apparatuur optimaal te houden wordt een onderhoudscontract sterk geadviseerd. Elk jaar wordt alle apparatuur onderhouden en zo worden problemen voorkomen waar u tegen aan kunt lopen op een moment dat u hier niet op zit te wachten.

Voor alle klein materiaal kunt u nu ook bij ons terecht via onze webshop. Deze wordt elke dag ververst met betere informatie en meer producten. Mocht u toch meer informatie willen of een uitgebreidere bestelling willen plaatsen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag.

  • Wij werken we met de beste merken op het gebied van horeca apparatuur voor cafetaria‚Äôs.¬†In ons assortiment vindt u onder andere de bekende merken:¬†Kiremko,¬†Perfecta¬†en¬†Smitto
  • De¬†FADO: een bescheiden krachtpatser en een specialist op de kleine ruimte. Enorme afbakcapaciteit: tot wel 70 kilo friet per uur: 300 porties! Innovatieve Kireheat-technologie zorgt voor een gecertificeerd rendement van maar liefst 94%. Dit is het hoogste gecertificeerde rendement ter wereld.
Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen