• Haal méér uit je keuken!

Sinds november 2015 is Droogers erkend als leerbedrijf door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Als SSB erkend leerbedrijf kunnen wij leerlingen uit het mbo begeleiden en opleiden door middel van een stage / opleiding bij Droogers.

Sinds 1 augustus 2015 is er één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven. Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) zet zich in om studenten de beste praktijkopleiding te bieden en uitzicht te geven op een baan. Op deze wijze krijgen bedrijven steeds vaker vakmensen die zij nodig hebben. Leerlingen in het mbo kunnen via het SSB op zoek gaan naar een geschikte stageplaats, zie hiervoor stagemarkt.nl of leerbanenmarkt.nl. Droogers is bij het SSB bekend als erkend leerbedrijf. Het SSB helpt onder andere bij het vinden van een geschikte stage. Daarnaast draagt zij zorg aan een goede aansluiting van het beroepsonderwijs op de arbeidsmarkt.

Stage lopen bij Droogers of een BBL opleiding volgen?

Solliciteer dan direct en stuur een mail naar info@droogershoreca.nl. Als stagiaire bij Droogers krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een vakgebied dat jij leuk vindt.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen