• Haal méér uit je keuken!
Hulp nodig?
Tankstation Vakbeurs Droogers Expo Houten

Wij staan op de Tankstation vakbeurs in Expo Houten op 10 & 11 november.

Omdat er steeds meer eten wordt gekocht bij tankstations heb je ook specifieker apparatuur nodig om aan die wens te voldoen. Omdat je als tankstation als ondernemer over het algemeen minder kennis hebt van horeca en grootkeuken apparatuur, kunnen wij jou op maat adviseren.

Instapklare grootkeukenapparatuur
De snelheid van bedienen in een tankstation vraagt om gespecialiseerde grootkeukenapparatuur. Hiervoor kan bijvoorbeeld een turbochef oven gebruikt worden, waar je in iets meer dan een minuut een bevroren tosti perfect getoast kunt serveren.  Of een Piron bakkers oven waar altijd heerlijk vers brood bereid kan worden met voorgeprogrammeerde recepten. Daarnaast is een EasyFill koelinstallatie belangrijk. Hierdoor zijn alle verse producten altijd binnen handbereik en in minder tijd weer bij te vullen. Dat scheelt personeelsuren.  De apparatuur die wij installeren is instapklaar en eenvoudig bedienbaar voor zowel geschoold als ongeschoold personeel. Ook kunnen we trainingen verzorgen in onze demoruimte.

Wij ontmoeten je daar graag op deze vakbeurs om te laten zien hoe je je smaakstation zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk kan inrichten met de juiste apparatuur van o.a. de merken Piron en EasyFill

Meld je snel gratis aan via deze link.

Tot dan

#TVB2021

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen