Heb je een tekort aan koks investeer dan in apparatuur. Hier kun je veel tijd en kosten mee besparen.
Naast de lastige maatregelen die nu er voor de horeca zijn is het ook een enorme uitdaging om goed personeel te vinden. Wij denken dat innovatie in de keuken een deel van de oplossing kan zijn.
Wanneer je nou een koffiezaak, een bar of tankstation hebt en moeite met personeel te vinden, maar wel een menukaart wilt serveren. Dan is het investeren in rapid cooking apparaten één van de oplossingen.
De machines vullen elkaar aan en daardoor kan bijna een complete kaart hierin bereid worden.
Geschikt voor: Quick Service Restaurants, Food Trucks, Cafetaria’s, Bakkers, Slagers etc, Casual Dining, Hotels, Bars & Nachtclubs, Facilitair, Zorg en Supermarkten
Waarom dit een voordeel kan zijn voor jouw bedrijf.
- Werken met rapid cooking ovens kan de oplossing zijn. Droogers is al jaren dé specialist in combi steam ovens en rapid cooking ovens.
- Vele klanten zijn overgestapt op steamers en ovens om zo een complete kaart te kunnen serveren. Denk daarbij aan pizza’s, tosti’s, pancakes, nacho’s, verschillende broodjes etc.
- Alle ovens worden geprogrammeerd voor het menu dat specifiek voor jou gemaakt is.
- Continuïteit in de bereidingen door de eenvoudige bediening.
- Elk personeelslid kan de apparaten bedienen door de voorgeprogrammeerde menu’s.
- Geen afzuigkap- / techniek nodig door ingebouwde katalysator.
- Tot 12x sneller dan traditionele bereidingsmethodes.
Elke maandag geven wij demo’s in onze demokeuken op de zaak. Onze chefkok laat je zien wat de mogelijkheden zijn van de Turbochef & cibo rapid cooking ovens.
Wat zijn de voordelen voor jouw zaak, welke gerechten van je menukaart kunnen hierin bereid worden en hoe kunnen de twee apparaten elkaar versterken.
Laat je informeren over al onze ovens, combisteamers en rapid cooking ovens of meld je aan voor een demo.
0512 – 36 19 62 | info@droogershoreca.nl