• Haal méér uit je keuken!

Bereid je restaurant voor op de komende feestdagen.

Het einde van 2023 komt in zicht en dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan.

Is uw restaurant al voorbereid op de feestdagen?

Er zal weer een grote drukte in horeca keukens zijn deze feestdagen. Naast goed gevulde restaurants zullen de exclusieve menu’s voor thuis ook weer in trek zijn. Dat vraagt veel van het personeel en daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Vooral slimme warmhoudoplossingen zijn een zoals warmhoudlades waarin vlees, vis en groenten perfect warm worden gehouden mét behoud van smaak en kwaliteit. Het maakt vooruit werken mogelijk en dat terwijl de gerechten er uit zien, smaken en ruiken alsof ze net zijn bereidt. Zo is er meer tijd en controle over de opmaak van de borden.

Handige apparaten voor een stressvrije keuken zijn: 

  • Warmhoudlades: vlees, vis en groenten worden perfect warm gehouden mét behoud van smaak en kwaliteit.
  • Combisteamers: zijn echte alleskunners in de keuken. De voorgeprogrammeerde bereidingsprogramma’s zorgen voor een constante kwaliteit en ze kunnen meerdere bereidingen tegelijk uitvoeren
  • Salamander grills: de meest multifunctionele grills die er zijn. Ook geschikt voor ontdooien, warmhouden, glaceren en gratineren.
  • Vacumeermachines: hiermee verleng je de houdbaarheid en ze zijn handig voor het portioneren van ingrediënten.

Dubbelcheck alle apparatuur

Voorkom storingen, deze komen altijd op het verkeerde moment, vooral tijdens de drukke feestdagen. Zorg er daarom voor dat alle apparatuur goed werkt. Het is slim om vlak voor de feestdagen een onderhoudsbeurt in te plannen voor de apparatuur in uw keuken. Zo weet u zeker dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Mocht er dan toch iets niet goed in uw keuken, onze storingsdienst is ook tijdens de feestdagen gewoon bereikbaar.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen