• Haal méér uit je keuken!

Hajé keten gaat over op CiBO+ High Speed Ovens

Voorheen werkte Hajé al met de Turbochef Sota, maar nu stappen ze over op de nieuwste CiBO+ High Speed Ovens.

Grote productiviteit, minder tijd- en voedselverlies en snellere service. Een gerecht nu besteld, betekent ook nu geserveerd. Deze snelle CiBO+ ovens bereidt 12x sneller dan de traditionele methodes door de Try-Heat technologie.

Hajé

Hajé Shops, Hotels & Restaurants is een Nederlandse horecaketen met negen vestigingen in Nederland. In de diverse restaurants, hotels, Take Away’s en shops biedt Hajé een rustpunt, eerlijke producten en gezonde maaltijden.

De keuken is het hart van elk Hajé restaurant. In de keukens wordt gekookt met verse en pure ingrediënten. Daarbij gebruiken we zo min mogelijk suiker, zout en kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen.

CiBO+

De Cibo+ is echt gemaakt om jou te ondersteunen. Je hebt geen afzuigkap nodig dankzij ventless technology. Dit betekent dat je nu ook van niet-traditionele ruimtes gebruik kan maken. Installatie is niet nodig, je sluit de oven aan en je kunt direct aan de sla. Plug & play, zo eenvoudig is het.

Ondanks zijn compacte afmetingen (395 x 665 mm) is er wel een ruim formaat ovenkamer. Dat zorgt ervoor dat CiBO+ echt overal past en toch een pizza van 30 cm kan bereiden. Door de hoge productiviteit heb je minder wachtrijen. Met tevreden klanten ben jij klaar voor de toekomst!

 

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen