• Haal méér uit je keuken!
Hulp nodig?

De nieuwe Leventi Invoq oven!

Een strak, opvallend, stukje design voorzien van de nieuwste technologie en intelligente functies. Maar toch heel eenvoudig te bedienen én helemaal klaar voor de duurzame keuken.

Een uniek ovenplatform voor bakken én combisteamen.

Duurzame keuken
De Leventi Invoq zet je een flinke stap vooruit op weg naar een duurzamere keuken. Met de Leventi Invoq bespaar je energie, verlaag je je kosten en spaar je het milieu.

  • 70% minder energieverbruik in stoom
  • 17% meer capaciteit door extra rek
  • 27% minder watergebruik bij reiniging

𝗞𝗹𝗮𝗮𝗿 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗱𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗺𝗲 𝗸𝗲𝘂𝗸𝗲𝗻!

De Leventi Invoq heeft geavanceerde, intelligente functies, maar is toch heel eenvoudig te installeren, bedienen, onderhouden en reinigen. Het touchscreen display werkt precies hetzelfde als je smartphone! Bovendien start de oven in minder dan 3 seconden op.

SmartChef/SmartBaker
Dit is een automatische functie voor intelligent koken. Zie, volg en leer van de oven om jouw eigen recepten te ontwikkelen. Selecteer het soort product, de gewenste bereidingswijze en de kerntemperatuur. De oven leidt je vervolgens stap voor stap door het proces voor een perfect resultaat.

ClimateControl
Dit zorgt voor geoptimaliseerde processen en kortere gaartijden. Belangrijke ontwerpelementen zorgen voor een optimale luchtverdeling en luchtstroom, verbeterde vochtnauwkeurigheid en snellere vochtafvoer. Alles is perfect geregeld voor een optimale kwaliteit van al je gerechten.

CareCycle
Schoonmaakactiviteiten kunnen de service van je oven onderbreken of de workflow complexer maken. Met de Leventi Invoq kun je CareCycle programmeren om aan de slag te gaan wanneer het je uitkomt. CareCycle is een tablet-gebaseerde manier van schoonmaken, met zeven programma’s van Eco tot Turbo. Nog mooier: dit alles met verrassend weinig water of chemicaliën.

CookTimeCorrection
Plan je porties met de Leventi Invoq voor de hele dag in met een drag en drop systeem. Je hebt inzicht in alle rekken en past gerechten aan om tegelijkertijd klaar te zijn. Je kunt zelfs tot drie producten op hetzelfde rek zetten en de oven compenseert automatisch temperatuurveranderingen met CookTimeCorrection (CTC).

Soepele en stress loze bediening!

 

Lees hier meer over high-speed ovens en combisteamers >>

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen