• Haal méér uit je keuken!

Of het nu gaat om brood, pizza’s, ovenschotels of gebakjes, een horeca oven vormt het hart van elke professionele keuken. Als jouw oven aan vervanging toe is of als je een extra oven nodig hebt, is het belangrijk om de oven te vinden die aan al jouw wensen voldoet. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken. Als specialist op het gebied van horeca ovens helpen wij je graag bij het vinden van de beste oven.

Waar moet je op letten bij het kopen van een horeca oven?

Er zijn horeca ovens in allerlei soorten en maten, dus er is altijd wel één die perfect past bij jouw foodconcept. Vanwege het grote aanbod is het echter essentieel om precies te weten waar je naar op zoek bent, zowel nu als in de toekomst. Een nieuwe oven gaat immers jarenlang mee. Neem dus de tijd om op een rijtje te zetten wat je verwacht van een horeca oven. Let daarbij op de volgende punten:

 1. Budget: Wat is het maximale bedrag dat je wilt uitgeven aan de oven?
 2. Beschikbare ruimte: Welke afmetingen mag de oven maximaal hebben?
 3. Capaciteit: Hoeveel moet er tegelijkertijd in de oven passen?
 4. Reiniging: Wil je een handmatige of volautomatische reiniging?
 5. Functionaliteiten: Welke bereidingswijzen moeten mogelijk zijn? En welke toekomstige mogelijkheden wil je openhouden?
 6. Managementtools: Wil je een slimme oven die je online kunt monitoren en beheren?

Soorten horeca ovens

We bieden diverse soorten horeca ovens aan, omdat een eenvoudige lunchzaak nu eenmaal andere behoeften heeft dan een gastronomisch restaurant. Hieronder noemen we de verschillende soorten ovens en lichten we de beste opties uit:

 1. High speed ovens: Perfect voor snelle bereidingen zoals snacks, panini’s en kleine gerechten. Ideaal voor kleine keukens of to-go shops. De CiBO fast oven is een betaalbare en veelzijdige high speed oven die garant staat voor hoogwaardige kwaliteit en flexibiliteit.
 2. Combisteamers: Een echte alleskunner met diverse bereidingstechnieken in één apparaat, waardoor je ruimte bespaart. Ideaal voor kleinere keukens. De compacte Leventi Invoq Combi biedt 45% ruimtebesparing, een laag water- en energieverbruik en maximale flexibiliteit.
 3. Deck ovens: Perfect voor het snel en knapperig bereiden van broodproducten, pizza’s en toast. Geschikt voor lunchrooms, ontbijtbarretjes en restaurants. Kies uit een mono deck of een double deck, zoals de TurboChef Double Batch, die het tempo in je keuken kan bijhouden.
 4. Bake-off ovens: Onmisbaar voor bakkerijen, lunchrooms en broodjeszaken. Speciaal ontworpen voor het afbakken van brood, maar ook geschikt voor rijzen, braden, grill
 5. Bandovens: Een bandoven is de beste optie voor elke professionele pizzeria. De compacte TurboChef conveyor biedt de hoogste capaciteit en is tot 40% sneller dan een traditionele horeca oven. Daarnaast reduceren ze het energieverbruik op rustige moment en met 40%.

Kom langs in onze showroom voor een demo

We begrijpen dat je liever eerst je nieuwe oven in actie wilt zien voordat je hem aanschaft. Een horeca oven koop je immers niet zomaar. Daarom nodigen we je graag uit om langs te komen in onze showroom in Surhuisterveen. Hier geven we regelmatig demo’s waar je kennis kunt maken met verschillende ovens. Je kunt oriënteren op nieuwe apparatuur of zelf koken in onze professionele horeca ovens. Op deze manier ontdek je vanzelf welke horeca oven de beste aanwinst is voor jouw zaak.

Vind de perfecte horeca oven voor jouw bedrijf

Bij Droogers hebben we een divers aanbod aan professionele ovens, zodat je de oven kunt vinden die perfect past bij jouw bedrijf. Heb je advies nodig? Wil je meer informatie over een specifieke oven? Onze accountmanagers staan voor je klaar. Samen kijken we naar jouw keuken en concept en bepalen we welke horeca oven daar het beste bij past. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 

Kijk even op onze website voor alle informatie over rapid cooking ovens

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen