• Haal méér uit je keuken!
Hulp nodig?

De high speed ovens van Prática.

Prática’s speed ovens zijn ultrasnelle, goed presterende ovens voor het bereiden en afwerken van vers, gekoeld of ingevroren voedsel als pizza’s, kippenvleugels, tortilla’s, empanadas en meer! Elk gebruik leidt tot een fantastisch uitziend en smakelijk eindresultaat.

Dankzijn de geavanceerde technologie werken de ovens met meerdere warmtebrokken zoals geplaatste hete lucht, magnetron en directe contactstraling. Ze zijn uitgerust met een ventless-systeem en hebben daardoor geen afzuigkap meer nodig. De katalysator is gemakkelijk te verwijderen en is hierdoor ze makkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Met een gebruiksvriendelijke touchscreen-interface bieden Prática speed ovens een intuïtieve bediening en snelle instelling. Hierdoor zijn ze makkelijk te bedienen door iedere medewerker en kun je binnen je organisatie beter de bereidingsprocessen borgen.

 

Lees meer over deze high speed ovens en al onze andere ovens >>

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen