• Haal méér uit je keuken!

Adieu, dé bakplaat voor de professional

De kracht van Zwitsers gietijzer

Ontdek de kracht van Zwitsers gietijzer met Adieu: dé gietijzeren horeca bakplaat die uit één stuk vervaardigd wordt en ongekend veel voordelen biedt voor professionele koks. Met gietijzer haal je namelijk alle eigenschappen in huis die nodig zijn om snel en efficiënt te kunnen werken met het meest smakelijke resultaat. De bakplaat is al na 10 minuten op temperatuur en blijft dat ook, zonder kwetsbare anti-aanbaklaag en zonder smaakoverdracht tussen verschillende gerechten. Bovendien heeft Adieu geen naden waarin vuil zich kan nestelen en is dus ook gemakkelijk schoon te houden. Met hooguit een kwartiertje onderhoud per dag blijft de plaat eindeloos als nieuw. Profiteer van de kracht van Zwitsers gietijzer en ontdek zelf waarom Adieu dé keuze is voor professionele koks die streven naar efficiëntie en kwaliteit.

 

Duurzaam en zuinig

  • Geen smaakoverdracht
  • Snel op temperatuur
  • Temperatuurvast
  • Laag energieverbruik
  • Snijden op plaat
  • Makkelijk in onderhoud
  • Swiss-made
  • Pannen op plaat

 

Bereid meer dan 10 gerechten tegelijkertijd op Adieu gietijzeren bakplaat

Met de Adieu gietijzeren bakplaat kan je als kok meer dan 10 verschillende gerechten tegelijkertijd koken, bakken en grillen. Dit komt doordat je op de bakplaat geen last hebt van smaakoverdracht tussen vlees, vis of andere producten. Maar dat is niet alles, want als je een pan nodig hebt, kan je gerust een (grill)pan op de bakplaat plaatsen. Zo kan je nog meer gerechten tegelijkertijd bereiden en tijd besparen in de keuken. Ontdek zelf de veelzijdigheid en efficiëntie van de Adieu gietijzeren bakplaat en verbeter je culinaire vaardigheden!

Bespaar 85% op vetgebruik met Adieu Bakplaat

Met de Adieu Bakplaat hoef je bijna geen vet meer te gebruiken. Dankzij de snelle opwarming en constante temperatuur wordt elk gerecht perfect bereid zonder dat je veel vet nodig hebt. De hoeveelheid vet die je onder een gerecht of pan gebruikt, bepaalt de bereidingstemperatuur. Door het gebruik van de Adieu Bakplaat heb je tot 85% minder vet nodig dan bij traditionele bakplaten. Dit bespaart niet alleen op kosten, maar is ook nog eens gezonder. Het overtollige vet dat bij traditionele bakplaten wegloopt, blijft op de Adieu Bakplaat liggen. Zo geniet je van gezonde en smakelijke gerechten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vetgebruik.

Creëer de ideale werkplek met Adieu Fornuis

Adieu Fornuis biedt alles wat je nodig hebt om je keuken nóg aangenamer en gemakkelijker te maken. Of je nu een op maat gemaakt fornuis nodig hebt of een kant-en-klaar model wilt aanschaffen, bij Adieu vind je altijd de oplossing die bij jou past. Het tafelmodel fornuis is bovendien losstaand, waardoor je het gemakkelijk kunt verplaatsen. Wil je meer informatie over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.

HOUD UW BAKWAND IN TOPCONDITIE MET DE JUISTE SERVICE

Met een servicescontract houden wij uw Kiremko bakwand het hele jaar door in topconditie en bent u verzekerd van betere prestaties, efficiënter energieverbruik en voorkomt u de meeste storingen.

Elke klant krijgt een contract op maat. Als eerste wordt er een inschatting gemaakt en aan de hand hiervan krijgt u een advies wat de beste service is voor uw keuken. Lees hier verder over onze service mogelijkheden

Meer weten over Kiremko of frituurinstallaties?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van professionele horeca keukenapparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen