• Haal méér uit je keuken!

Airconditioning bij Droogers

Ieder seizoen een aangenaam werkklimaat

Voor een aangenaam werkklimaat in alle seizoenen van het jaar levert Droogers Koel- & Keukeninnovatie professionele airconditioning van het merk LG. De aircosystemen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten.

AIRCONDITIONING

Regel thuis je eigen klimaat met de energiezuinige airco van LG. Geniet van een airconditioner die kan verwarmen en koelen met ruime instelmogelijkheden. Bovendien wordt jouw lucht gezuiverd wat zorgt voor extra comfort.

Creëer een perfect binnenklimaat, zowel in de winter als in de zomer, met de LG airconditioners.

LG DUALCOOL MET LUCHTREINIGEN AIRCO

De LG DUALCOOL kan een ruimte koelen en verwarmen en tegelijkertijd de lucht zuiveren. De Dual Inverter Compressor past voortdurend het toerental aan om de gewenste temperatuur te handhaven. Met als resultaat een verlaging van het energieverbruik met bijna 70 procent.

  • De LG DUALCOOL met luchtreiniger verfrist het huis met schone lucht en regelt tegelijkertijd de binnentemperatuur.
  • Koelen + verwarmen + luchtzuivering 365 dagen per jaar comfort
  • Verwijdert het fijnste stof met behulp van een ionisator & fijnstoffilteringssysteem
  • Real-time bediening & controle via de LG ThinQ-app

WAAROM EEN AIRCO MET LUCHTREINIGER?

Verbetering luchtkwaliteit
Bovenop de unit bevindt zich de ingebouwde luchtreiniger die middels een PM 1.0-sensor de hoeveelheid fijnstof in de lucht meet en indien nodig begint met reinigen. De ultrasone verspreider zorgt ervoor dat tot 5 miljoen negatieve ionen zich verspreiden. Deze hechten zich aan de stofdeeltjes die worden aangetrokken door de positief geladen filter, waarin deze gezuiverd worden en opnieuw worden uitgestoten. Met een veel betere luchtkwaliteit als gevolg. Op het Smart Display is de luchtkwaliteit af te lezen aan de hand van vier kleuren. Uiteraard kunt u de luchtreiniger ook koppelen met de LG ThinQ-app zodat alles op afstand gemonitord kan worden.

Waar en waarom
De LG DUALCOOL met luchtreiniger is geschikt voor het verwijderen van vervelende geurtjes van huisdieren, verf of chemische schoonmaakproducten. Maar ook voor mensen met allergieën kan deze unit een uitkomst bieden. Op plaatsen waar meerdere mensen zich in een ruimte bevinden waar de mogelijkheden voor verluchting niet altijd voldoen, kan de LG DUALCOOL uitstekend worden ingezet.


Is de buitenluchtkwaliteit slecht? Maakt u zich geen zorgen. Met de ThinQ app van LG ziet u meteen hoe de kwaliteit van de binnenlucht ervoor staat.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

AIRCONDITIONING EN LUCHTREINIGER IN ÉÉN.

De PM1,0-sensor activeert automatisch het filter dat vervolgens het fijnstof dat zich aan de vijf miljoen ionen hecht verwijdert.


MONITOR ZEER EENVOUDIG DE LUCHTKWALITEIT MET DE LG THINQ-APP

Check het meteen! Overzicht van de luchtkwaliteit door LG ThinQ

ALLE SEIZOENEN FRISSE LUCHT

Met de functies koelen, verwarmen en lucht zuiveren, geniet u elk seizoen van een comfortabel binnenklimaat. 365 dagen alert.

SPRAAKGESTUURDE BEDIENING

Bedien je airco vanaf de bank met Google Assistant of Alexa.

 

Monteurs van Droogers

Wanneer u een airco koopt bij Droogers plaatsen onze monteurs deze ook in de ruimte waar u de airo geplaatst wilt hebben. Alles wordt gemonteerd en geïnstalleerd.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over airconditioning of andere keuken apparatuur? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen