• Haal méér uit je keuken!
Hulp nodig?

Airconditioning

Ieder seizoen een aangenaam werkklimaat

Voor een aangenaam werkklimaat in alle seizoenen van het jaar levert Droogers Horeca Apparatuur professionele airconditioning van het merk LG. De aircosystemen zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten.

Bent u op zoek naar een unieke airconditioner, eentje die anders is dan de rest? Kies dan voor Art Cool, een stijlvolle, innovatieve en aantrekkelijk ogende airconditioner. Vormgegeven als een kunstwerk, en voorzien van het nieuwste concept: drie dimensionele luchtstroom. Hiermee wordt voor een gelijkmatige, snelle koeling of verwarming gezorgd, zowel aan de voorkant als aan de zijkanten. De ruimte bereikt dus snel overal dezelfde temperatuur. Zodat uw etablissement heerlijk koel houdt, gedurende warme zomerdagen. Ook voor diverse wand-, kanaal- en cassettemodellen kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden waarmee u uw eetgelegenheid op energiezuinige wijze koelt én verwarmt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Droogers Horeca Apparatuur en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen