Beschrijving
Een cook & hold oven van Alto Shaam 1200-TH/III Er wordt gebruik gemaakt van Halo Heat: een gecontroleerde gelijkmatige warmte, die elk product op zijn gewenste temperatuur houdt met als resultaat een perfecte presentatie, smaak en langere houdbaarheid.
Specificaties Alto Shaam 1200-TH/III
- Halo heat: een gecontroleerde gelijkmatige warmte
- Laag energieverbruik.
- Geen afzuigkap of externe ventilatie nodig.
- Temperatuurbereik:
- Braden: 93°C tot 162°C
- Sensor: 10°C tot 91°C
- Warmhouden: 15°C tot 96°C
- Deluxe-bediening met verwijderbare sensor.
- Roestvrijstalen constructie.
- Twee compartimenten.
- Programmeerbaar met acht vooringestelde knoppen.
- Inclusief drie roosters en één lekbak met afvoer per compartiment.
- Inclusief wielen, waarvan twee zwenkwielen met rem.
- Kan tot vier GN 1/1 x 65mm bakken per compartiment bevatten.
Technische gegevens Alto Shaam 1200-TH/III:
- Elektrisch: 230 V; 1PH; 50/60 Hz; 6,6 kW of 380-415 V; 3PH; 50/60 Hz; 6,0 kW
- Buitenmaten: H 1748mm x B 572mm x D 802mm
- Met wielen: H 1920mm (wielen 127mm)
- Binnenmaten: H 683mm x B 479mm x D 673mm per compartiment
- Productcapaciteit: maximaal 54kg per compartiment
- Gewicht: 176kg netto; 196kg bruto
Opties Alto Shaam 1200-TH/III:
- Poten (152mm)
- Bumper, rubber rondom
- Deur met ruit
- Toegang tot HACCP-gegevens
- Eenvoudige bediening (1000-TH-I)
- Doorgeef uitvoering
- Linksdraaiende deur
- Deurslot
- Snijplateau Prime Rib
- Snijplateau Rond
- RVS onderstel
- Diverse RVS roosters