• Haal méér uit je keuken!

Alto-shaam professionele horeca keukenapparatuur

Alto-Shaam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van horeca apparatuur en kooksystemen. Die zorgen voor succesvolle en winstgevende foodservice programma’s in de verschillende bedrijfstakken van de commerciële voedselbereiding. Onze producten worden geleverd aan zeer uiteenlopende markten. Ze garanderen het behoud van de voedselkwaliteit, dragen bij aan de terugdringing van afval en vermindering van energiekosten wat een snel rendement op de investering oplevert.

Alto-Shaam is niet alleen specialist in holding apparatuur, maar heeft ook een breed aanbod aan combisteamers, rookovens, rotisserie-ovens, gekoelde buffetwagens en verkoopvitrines. Alto-Shaam hecht veel waarde aan de ontwikkeling en verbetering van haar apparatuur en is daarbij voortdurend op zoek naar nieuwe innovatieve toepassingen.

De combisteamers van Alto-Shaam hebben bijvoorbeeld een aantal extra functies zoals de mogelijkheid om zowel koud als warm te roken, cook & hold, pauze-, terugkoel- en droogfunctie. Zo hebben de nieuwe modellen rotisserie-ovens nu ook een automatisch reinigingsprogramma. Ons aanbod bain-maries is uitgebreid tot ruim achtenveertig verschillende modellen. Alto-Shaam levert een breed gamma aan kwalitatieve, innovatieve en technisch zeer hoogstaande producten.

Alto Shaam Multi Cook Oven - horeca apparatuur

VECTOR MULTI-COOK OVENS

Een wereldprimeur in oven technologie. De Vector Multi-Cook oven is de eerste oven met daadwerkelijk twee, drie of vier afzonderlijke niveaus. Stel je de flexibiliteit en mogelijkheden eens voor: één oven met de mogelijkheid om op elk niveau de temperatuur, ventilatorsnelheid en tijd onafhankelijk in te stellen. Zonder enige smaak of geur overdracht. Overal eenvoudig te plaatsen zonder afzuigkap, dus zeer geschikt voor productie en uitgifte van gerechten voor ontbijt, lunch of diner. Ideaal voor het afbakken van gerechten in een lunchroom of bakery. Belangrijk voordeel ten opzichte van bestaande ovens is dat de Vector Multi-Cook oven erg snel is (tot wel 75% sneller) door de vier afzonderlijke niveaus kun je vier bereidingen tegelijkertijd doen en halveert de mise en place en uitgifte tijd. Door het unieke luchtgordijn blijft de oven op temperatuur ook als de ovendeur langdurig geopend is.

WARMHOUDLADEN

Alto-Shaam is wereldberoemd geworden met de uitvinding van de Halo Heat® technology. Deze techniek wordt toegepast in bijna alle Alto-Shaam producten. De techniek zorgt ervoor dat gerechten tot uren warm en “stand-by” gehouden kunnen worden op elke gewenste temperatuur. Vlees- en gevogeltegerechten worden juist zeer mals en krijgen meer smaak zonder vocht of kleur te verliezen. Ook kunnen o.a. groenten, aardappelen, bijgerechten, visgerechten en patisserie worden voorbereid. De warmhoudladen zijn uitermate geschikt voor elk type restaurant. Warmhoudcabinetten zijn de ideale oplossing voor groepen en partijen. De banquetingwagens zijn onmisbaar wanneer u snel en efficiënt grote diners wilt serveren.

WARMHOUDCABINETTEN

Alto-Shaam is wereldberoemd geworden met de uitvinding van de Halo Heat® technology. Deze techniek wordt toegepast in bijna alle Alto-Shaam producten. De techniek zorgt ervoor dat gerechten tot uren warm en “stand-by” gehouden kunnen worden op de gewenste temperatuur. Vlees- en gevogeltegerechten worden juist zeer mals en krijgen meer smaak, zonder vocht of kleur te verliezen. Ook kunnen o.a. groenten, aardappelen, bijgerechten, visgerechten en patisserie worden voorbereid. Warmhoudcabinetten zijn de ideale oplossing voor groepen en partijen. De banquetingwagens zijn onmisbaar wanneer u snel en efficiënt grote diners wilt serveren. De warmhoudcabinetten zijn uitermate geschikt voor elk type restaurant.

BAIN-MARIES

Betere kwaliteit van eten presenteren en gerechten langer en mooier warmhouden. De bain-maries van Alto-Shaam worden niet verwarmd door water, maar door de unieke Halo Heat® technology. Dit zorgt voor een zeer gelijkmatige warmteverdeling. Indien gewenst kan per GN pan/compartiment de temperatuur afzonderlijk geregeld en afgestemd worden op het gerecht. Dit zorgt ervoor dat gerechten kleur en smaak behouden en veel langer geschikt blijven om te serveren. Daardoor wordt de “waste” tot een minimum beperkt. Alto-Shaam drop-in bain-maries zijn veilig, hebben geen onderhoud nodig en zijn dankzij het “water-less” design gemakkelijk overal in te bouwen.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen