• Haal méér uit je keuken!

Angelo Po Professioneel keuken apparatuur

Droogers levert ook horeca keuken apparatuur van Angelo Po. Al meer dan 90 jaar ontwikkelt Angelo Po apparatuur voor professionele horeca keukens. Ook maakt Angelo Po oplossingen die het werken in een keuken gemakkelijker maakt en de efficiëntie verhoogt. Voordelig koken, beter bewaren en eenvoudiger klaarmaken zijn de basisprincipes van het “Keukensysteem” dat door Angelo Po werd bedacht. Dit om in elk opzicht kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit te bieden aan de professionele catering over de hele wereld.

Angelo Po Combistar FX Combisteamer

Met de Combistar FX kan men volledig automatisch en met een minimum aan kennis iedere denkbare gastronomische specialiteit in een handomdraai op tafel toveren. Op het einde poetst hij zichzelf ook nog eens. Moeiteloos kan men een volledig menu bereiden bestaande uit nieuwe of traditionele gerechten. De Combistar FX biedt spectaculaire resultaten waarbij kwaliteit en genieten primeren, maar waar minder tijd en energie voor nodig zijn dan gewoonlijk. Grote hoeveelheden en kwaliteit gaan moeiteloos hand in hand met rendement. Ongeacht welk model op kookprogramma u gebruikt, het resultaat is steeds optimaal en verzekert u van een snelle service met prachtige presentatie. Verder kan met moeiteloos zowel gevarieerde menu’s als ook speciale dieetvoeding bereiden op een veilige wijze. Of u nu voor de manuele bereidingswijze kiest of de voorgeprogrammeerde instellingen gebruikt, de Combistar FX is steeds efficiënt en betrouwbaar. Hierdoor zal u de kosten kunnen drukken, de bereidingstijd tot een minimum kunnen beperken en dit zonder aan smaak of kwaliteit te moeten inboeten.

Multicooking

De innovatieve functie Multicooking van de Combistar FX brengt precisie en flexibiliteit voor foutloze bereidingen binnen handbereik. Hierdoor kan u gemakkelijk en zonder stress tot zelfs 20 verschillende bereidingsprocessen tegelijkertijd en volledig automatisch beheren. Indien gewenst kan u zelfs voor elk bereidingsproces een verschillende bereidingstijd instellen op manuele wijze ofwel via de gepersonaliseerde functies die u op voorhand naar eigen behoefte kan instellen. Bovendien kan u de multicooking functie ook gebruiken tezamen met de nieuwe pdp sonde in de kern. Maar ook kunt u gebruik maken van 2 sondes gelijkertijd. Enerzijds in de pdp sonde (standaard) en anderzijds de KSFMS (optioneel), en dit om de nauwkeurigheid van het gewenste resultaat te verdubbelen.

Angelo Po horeca keuken apparatuur voor professionele keukens

Meer weten over Angelo Po?

Wilt u meer weten over Droogers en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen