• Haal méér uit je keuken!

Bakwanden voor Horeca keukens

Al meer dan 40 jaar is Droogers dé specialist in de verkoop, montage en het onderhoud van bakwanden voor friet, snacks en vis in Friesland, Groningen en Drenthe. Voor elke Horeca keuken; cafetaria, lunchroom en viswinkel is er een bakwand die helemaal op maat en naar al uw wensen, samengesteld kan worden. Welke bakwand is geschikt voor je horeca keuken.

Het hart van zaak is een goede bakwand. Door een goede bakwand te plaatsen haalt u het maximale uit uw horeca keuken.

Onze frituurinstallaties zijn gemaakt van hoogwaardig RVS, waardoor ze eenvoudig te onderhouden zijn. Wij leveren installaties van vier betrouwbare, internationale A-merken waar wij als bedrijf voor de volle 100% achter staan: Kiremko, Perfecta en Smitto.

Als eerste gaan we samen met u kijken welke bakwand voor uw zaak optimaal zou zijn. Wat is de grootte van uw zaak, de capaciteitsvraag en uw persoonlijke voorkeur van werken. Door uw wensen met onze expertise te combineren ontstaat de optimale opstelling. Een frituurbakwand is altijd maatwerk.
Mocht uw wens niet standaard zijn? Geen probleem, dan maken wij het!

Stel zelf uw bakwand samen

De ideale bakwand voor uw zaak 

Elke ondernemer heeft zijn eigen wensen voor zijn bakwand. Waar voor de één een standaard bakwand de juiste keuze is, is voor de ander juist een op maat samengestelde bakwand het beste. Wij kennen alle ins en outs als het gaat om frituur wij begeleiden u met de juiste keuzes te maken voor uw zaak.  Zo bepalen we samen de ideale frituurbakwand. De volgende stap is dat er een 3D-ontwerp wordt gemaakt zodat u een duidelijk beeld krijgt van de situatie.

Vele opties mogelijk

U heeft met veel keuzes te maken bij de aanschaf van een nieuwe bakwand. Als eerste kijken we samen met u naar de belangrijkste punten zoals snelheid en afbakcapaciteit, duurzaamheid en energiebesparing, beschikbare ruimte en gebruiksgemak. Daarna kunt u kiezen uit bijvoorbeeld gas of elektrisch, ronde of vierkante frituurketels, maar ook ingelaste uitschepbakken, bakplaten, bain marie’s, vetfilterinstallaties en transferfriteuses. Heeft u unieke wensen? Geen probleem. Wij leveren maatwerk!

 

 

WELKE BAKWAND PAST BIJ U?

Keuze uit 3 sterke A-merken

Hieronder tonen wij onze 3 sterke A-merk bakwanden. Producten van deze merken zijn stijlvol, gebruiksvriendelijk en innovatief. Bovendien zijn ze gemaakt van hoogwaardige RVS – en daardoor eenvoudig te onderhouden – en beschikken deze installaties ook over een gunstig energielabel.  

Onze stijlvol vormgegeven bakwanden zijn een sieraad voor uw zaak. Dankzij de vele opties, het grote gebruiksgemak en het hoge rendement werkt echt u met plezier aan een bakwand van Kiremko.

De frituurinstallaties van Perfecta zijn een vertrouwd gezicht in vele Nederlandse horecagelegenheden.

 

Denkt u aan gebakken vis, dan denkt u aan Smitto. De visbakovens van Smitto zijn bijzonder populair.

Hybride Frituurinstallaties voor Horeca: Een Duurzame en Efficiënte Keuze

De transitie van gas naar elektra is in volle gang. De overheid motiveert particulieren en ondernemers om over te schakelen. Helaas blijkt in de praktijk dat dit niet zo eenvoudig gerealiseerd kan worden.

De grootkeuken is traditioneel een gasverbruiker. Niet heel lang geleden kookte we op gaspitten, de frituur, de oven en de open grill, allemaal gasverbruikers. Naast de hoge kosten voor gas op dit moment en het feit dat het een fossiele brandstof is, kleven er nog meer nadelen aan. Vooral het energieverbruik en het comfort. Bij een traditionele gaspit verdwijnt ongeveer 60% van de warmte de ruimte en de rest verwarmt het gerecht. Iedereen kent de grootkeukens waar het in de zomer verschrikkelijk heet is.

Een van de meest recente ontwikkelingen zijn hybride frituurinstallaties, die een duurzaam en efficiënt alternatief bieden voor traditionele friteuses.

 

lees hier alles over hybride frituurinstallaties

Maakt u momenteel gebruik van VR-ketels in uw frituurinstallatie? Een overstap naar HR-ketels van Droogers brengt financiële voordelen met zich mee!

lees hier alles over Energie-investeringsaftrek (EIA)

HOUD UW BAKWAND IN TOPCONDITIE MET DE JUISTE SERVICE

Met een servicescontract houden wij uw bakwand het hele jaar door in topconditie en bent u verzekerd van betere prestaties, efficiënter energieverbruik en voorkomt u de meeste storingen.

Elke klant krijgt een contract op maat. Als eerste wordt er een inschatting gemaakt en aan de hand hiervan krijgt u een advies wat de beste service is voor uw keuken. Lees hier verder over onze service mogelijkheden

Kiremko Allegro bakwand voor horeca keukens

KERNPUNTEN DROOGERS

  • Adviseurs die meedenken in praktische oplossingen
  • Efficiënte routing voor de dagelijkse werkzaamheden
  • Maatwerk mogelijkheden van rvs
  • Vakkundige installatie
  • Continuïteit met betrouwbare onderhoudsservice (24/7)
  • Lease of koop de beste merken van horeca apparatuur
  • Stek & VCA gecertificeerd

Wilt u meer informatie over alle bakwanden of heeft u advies nodig?

Wilt u direct meer uit uw keuken halen? Maak dan een afspraak met ons. We denken met u mee en zetten uw wensen om in een concreet plan.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op  0512 – 36 19 62. Daarnaast kunt u ons online bereiken via het contactormulier of WhatsApp.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen