• Haal méér uit je keuken!

Droogers: de specialist in horeca apparatuur voor bedrijfskeukens

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van horeca apparatuur voor bedrijfskeukens? Dan bent u bij Droogers aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 30 jaar de specialist op het gebied van horeca apparatuur voor bedrijfskeukens. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop, montage en het onderhoud van horeca apparatuur voor bedrijfskeukens in Friesland, Groningen en Drenthe.

Waarom kiezen voor horeca apparatuur van Droogers?

  • Efficiënte routing, dankzij onze eigen chef-kok
  • Stek & VCA gecertificeerd
  • 30 jaar ervaring in verkoop, montage en onderhoud
  • Minder kosten en meer omzet met slimme en zuinige apparatuur
  • Volledige inrichting van uw keuken
  • Continuïteit met betrouwbare onderhoudsservice (24/7)
  • De beste merken van horeca apparatuur

De beste merken bij Droogers voor bedrijfskeukens

Bij Droogers werken we alleen maar met de beste merken op het gebied van horeca apparatuur voor bedrijfskeukens. In ons assortiment vindt u onder andere de bekende merken:

RHIMA

Afwasapparatuur van RHIMA is een kwalitatief hoogstaande, betrouwbare en duurzame oplossing. In Nederland draaien ruim tienduizend machines, variërend van stand-alone apparaten tot geavanceerde systemen. RHIMA vaatwassers levert alles, van stand-alone vaatwasmachines tot geavanceerde vaatwassystemen.

Leventi ovens

Leventi ovens zijn producten van Levens Cooking & Baking Systems B.V., gevestigd in Gilze, Nederland. Al meer dan 30 jaar is Levens producent van hoge kwaliteit ovenapparatuur voor de professionele foodservice en food retailmarkten en bedrijfskeukens. Tegenwoordig is Levens met Leventi één van de marktleiders in de Benelux. Leventi ovens zijn ook te vinden in een dertigtal landen wereldwijd, waar ze worden gebruikt in de meest uiteenlopende concepten van voedselbereiding.

Coldline

Coldline heeft diverse types en modellen ontworpen met verschillende afmetingen en mogelijkheden voor het regelen van de tempratuur, speciaal gemaakt om aan uw professionele eisen te voldoen. Sterke, betrouwbare en efficiënte apparaten om uw culinaire hoogstandjes op te slaan, af te koelen en in te vriezen in de diepvries.

GRAM

Gram is marktleider op het gebied van koel- en vriesapparatuur voor de professionele markt. Producten van Gram zijn te vinden in uiteenlopende branches, van sport- en bedrijfskantines tot aan bakkerijen, bedrijfskeukens en ziekenhuizen. Alle apparatuur is geschikt voor professionele koeling en vriesfuncties en voldoet aan de strenge eisen op het gebied van energieverbruik die de EU stelt aan professionele koel- en vriesapparatuur.

TurboChef

Sinds 1991 heeft TurboChef Technologies een baanbrekende rol gespeeld in de wereld van ‘rapid cooking’. Met innovatie en de beste prestaties als speerpunten heeft TurboChef het efficiënte bereiden uitgevonden door snelle ovens te ontwikkelen die veelzijdig, gebruiksvriendelijk en energiezuinig zijn. TurboChef ovens bereiden tot 12 x sneller en geven consistente resultaten zonder een vermindering van de kwaliteit.

 


Direct contact met Droogers over horeca apparatuur voor uw bedrijfskeuken?

Wij zijn via het telefoonnummer 0512 – 36 19 62 bereikbaar. Daarnaast kunt u ook altijd mailen. Met meer dan 30 jaar aan ervaring zorgen wij altijd voor een geschikte oplossing voor uw bedrijfskeuken.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen