• Haal méér uit je keuken!

Horeca keukenapparatuur voor cafetaria bij Droogers

Bent u op zoek naar horeca keukenapparatuur voor uw cafetaria? Dan bent u bij Droogers aan het juiste adres, wij zijn specialist op het gebied van horeca apparatuur voor cafetaria’s.

Al meer dan 40 jaar is Droogers dé specialist in verkoop, montage en het onderhoud van horeca keuken apparatuur voor cafetaria’s in Friesland, Groningen en Drenthe. Voor elke cafetaria, lunchroom en viswinkel is er een bakwand die helemaal op maat en naar al uw wensen, samengesteld kan worden.

DE IDEALE BAKWAND VOOR UW CAFETARIA 

Elke ondernemer heeft zijn eigen wensen voor zijn bakwand. Wat voor de één een standaard bakwand de juiste keuze is, is voor de ander juist een op maat samengestelde bakwand het beste. Wij kennen alle ins en outs als het gaat om frituur wij begeleiden u met de juiste keuzes te maken voor uw zaak.

Wij kijken samen met u naar de belangrijkste punten zoals snelheid en afbakcapaciteit, duurzaamheid en energiebesparing, beschikbare ruimte en gebruiksgemak. Daarnaast kunt u kiezen uit bijvoorbeeld gas of elektrisch, ronde of vierkante frituurketels, maar ook ingelaste uitschepbakken, bakplaten, bain marie’s, vetfilterinstallaties en transferfriteuses.

WELKE BAKWAND PAST BIJ U?

Keuze uit 4 sterke merken.

Producten van onderstaande A-merken zijn stijlvol, gebruiksvriendelijk en innovatief. Bovendien zijn ze gemaakt van hoogwaardige RVS – en daardoor eenvoudig te onderhouden – en beschikken deze installaties ook over een gunstig energielabel.

Onze stijlvol vormgegeven bakwanden zijn een sieraad voor uw zaak. Dankzij de vele opties, het grote gebruiksgemak en het hoge rendement werkt echt u met plezier aan een bakwand van Kiremko.

Qook! is het merk voor maatwerk horeca keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Design en degelijkheid zijn in de grootkeuken oplossingen van Qook! smaakvol met elkaar verenigd in naadloos modern fornuis.

De frituurinstallaties van Perfecta zijn een vertrouwd gezicht in vele Nederlandse horecagelegenheden.

Denkt u aan gebakken vis, dan denkt u aan Smitto. De visbakovens van Smitto zijn bijzonder populair.

Droogers Kiremko Transfer Bakwand Horeca keuken

 

Occasion keukenapparatuur voor uw cafetaria.

Wilt u wel een goede bakwand of ander keukenapparatuur maar niet perse een nieuwe?

Een bakwand occasion is bijvoorbeeld een beursmachine, ingeruilde en gereviseerde bakwanden, etc. Alle gebruikte apparaten zijn door onze technische dienst geheel nagekeken en waar nodig zijn onderdelen vervangen. De tweede hands bakwanden hebben garantie, vraag hiernaar bij een van onze accountmanagers. Neem altijd even contact met ons op over het huidige aanbod van onze occasions.

Voordelen occasion bakwanden

Een tweedehands bakwand is een slimme keuze met veel voordelen:

 • Kwalitatief
  Onze monteurs hebben het apparaat volledig gereviseerd, nagekeken en getest. Alle eventuele onderdelen die niet aan onze hoge eisen voldoen, worden vervangen. U weet dus zeker dat u kunt vertrouwen op uitstekende techniek.
 • Duurzaam
  Kiest u voor refurbished bakwand, dan bent u duurzaam bezig. Dankzij het reviseren is het product zo goed als nieuw en gaat het weer jaren mee.
 • Garantie
  Net als bij onze nieuwe modellen, krijgt u ook garantie op een refurbished bakwand. Werkt er toch iets niet naar behoren? Dan lossen we dat op

HOUDT UW HORECA KEUKEN IN TOPCONDITIE MET DE JUISTE SERVICE

Met een servicescontract houden wij uw horeca keuken het hele jaar door in topconditie en bent u verzekerd van betere prestaties, efficiënter energieverbruik en voorkomt u de meeste storingen.

Elke klant krijgt een contract op maat. Er wordt een inschatting gemaakt en aan de hand hiervan krijgt u een advies wat de beste service is voor uw keuken. Lees hier verder over onze service mogelijkheden

LEASE VAN HORECA KEUKENAPPARATUUR VOOR UW CAFETARIA

Bij Droogers is het ook mogelijk om uw horeca apparatuur te leasen. Met een op maat gemaakt leaseplan of een financiering profiteert u direct van slimme, snelle én zuinige apparatuur. Het voordeel hiervan is dat u kosten en tijd bespaart met behoud van cashflow. Zo hoeft u geen eigen geld te investeren en kunt u vertrouwen op de 24/7 service van Droogers bij onderhoud en eventuele storingen.

Kiremko Allegro bakwand voor horeca keukens

WAAROM KIEZEN VOOR HORECA APPARATUUR VAN DROOGERS?

 • Efficiënte routing voor de dagelijkse werkzaamheden
 • Stek & VCA gecertificeerd
 • 40 jaar ervaring
 • Minder kosten en meer omzet met slimme en zuinige apparatuur
 • Volledige inrichting van uw zaak met horeca apparatuur
 • Continuïteit met betrouwbare onderhoudsservice (24/7)
 • Lease of koop de beste merken van horeca apparatuur
 • Adviseurs die meedenken in praktische oplossingen
 • Maatwerk mogelijkheden van rvs
 • Vakkundige installatie


Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig?

Wilt u direct meer uit uw keuken halen? Maak dan een afspraak met ons. We denken met u mee en zetten uw wensen om in een concreet plan.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op  0512 – 36 19 62. Daarnaast kunt u ons online bereiken via het contactformulier of WhatsApp.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen