• Haal méér uit je keuken!
Hulp nodig?

Horeca apparatuur voor cafetaria’s bij Droogers

Bent u op zoek naar horeca apparatuur voor uw cafetaria? Dan bent u bij Droogers aan het juiste adres, wij zijn specialist op het gebied van horeca apparatuur voor cafetaria’s. Al meer dan 30 jaar is Droogers de specialist in verkoop, montage en het onderhoud van horeca apparatuur voor cafetaria’s in heel Nederland.

Waarom kiezen voor horeca apparatuur van Droogers?

  • Efficiënte routing voor de dagelijkse werkzaamheden
  • Stek & VCA gecertificeerd
  • 30 jaar ervaring
  • Minder kosten en meer omzet met slimme en zuinige apparatuur
  • Volledige inrichting van uw zaak met horeca apparatuur
  • Continuïteit met betrouwbare onderhoudsservice (24/7)
  • Lease of koop de beste merken van horeca apparatuur

A-merken van horeca apparatuur voor cafetaria’s

Bij Droogers werken we met de beste merken op het gebied van horeca apparatuur voor cafetaria’s. In ons assortiment vindt u onder andere de bekende merken:

  • Kiremko
  • Perfecta
  • Turbochef

Kiremko

Kiremko ontwerpt, produceert en levert sinds 1966 professionele frituurinstallaties en visbakovens met de daarbij behorende randapparatuur. Kiremko kenmerkt zich door haar kwaliteitsgerichte en persoonlijke karakter. Door het leveren van hoogwaardige eindproducten en de juiste service mag Kiremko zich zowel in Nederland, Engeland als in België marktleider noemen.

Perfecta

Bent u op zoek naar een perfecte bakwand of een frituurinstallatie? Bij Perfecta krijgt u gegarandeerd uitstekende kwaliteit. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw horeca apparatuur volledig naar wens te laten samenstellen. De horeca apparatuur van Perfecta is duurzaam, in combinatie met vele mogelijkheden. De apparatuur is daarnaast uiterst eenvoudig te bedienen.

Turbochef

Sinds 1991 heeft TurboChef Technologies een baanbrekende rol gespeeld in de wereld van ‘rapid cooking’. Met innovatie en de beste prestaties als speerpunten heeft TurboChef het efficiënte bereiden uitgevonden door snelle ovens te ontwikkelen die veelzijdig, gebruiksvriendelijk en energiezuinig zijn. TurboChef ovens bereiden tot 12 x sneller en geven consistente resultaten met behoud van topkwaliteit.

Lease van horeca apparatuur voor uw cafetaria

Bij Droogers is het ook mogelijk om uw horeca apparatuur te leasen. Met een op maat gemaakt leaseplan of een financiering profiteert u direct van slimme, snelle én zuinige apparatuur. Het voordeel hiervan is dat u kosten en tijd bespaart met behoud van cashflow. Zo hoeft u geen eigen geld te investeren en kunt u vertrouwen op de 24/7 service van Droogers bij onderhoud en eventuele storingen.

Wilt u direct uw lease bedrag berekenen? Via onze tool berekent u dit gemakkelijk.

Direct meer uit horeca apparatuur halen voor uw cafetaria?

Wij zijn via het telefoonnummer 0512 – 36 19 62 bereikbaar. Daarnaast kunt u ook altijd mailen. Dankzij onze 30 jaar aan ervaring bieden wij altijd een geschikte oplossing voor uw cafetaria.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen