• Haal méér uit je keuken!

Droogers is er voor elke horeca keuken

Haal meer uit uw cafetaria, lunchroom of restaurant met een keuken van Droogers. Verhoog de doorloopsnelheid met slimme apparatuur en snelle routing. Ook voor een bedrijfskeuken of een keuken voor een zorg- of onderwijsinstelling kunt u bij ons terecht. Onze experts denken graag met u mee. Zo krijgt u een keuken waarover is nagedacht, waar het dagelijks prettig en efficiënt werken is met top apparatuur. Dat is waar het wat ons betreft om draait.

Alles in één aanbieder van horeca apparatuur

Droogers koel- en keukeninnovatie levert niet alleen keukenapparatuur en koeltechniek voor kleine en grote horeca, maar doet veel meer dan dat!

U kunt bij ons terecht voor de gehele inrichting van uw restaurant, cafetaria, bedrijfs- of schoolkantine, lunchroom of viswinkel. Samen met vakkundige interieurontwerpers realiseren wij een gestroomlijnde horeca-inrichting die helemaal klaar voor intensief gebruik is. We leveren professionele apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Droogers koel- en keukeninnovatie adviseert u graag over de beste oplossing voor uw grootkeuken. Door samen kritisch te kijken naar uw wensen en eisen komen we tot de juiste indeling en apparatuur voor uw zaak. Wilt u vooral het kookgedeelte laten aanpassen of juist alleen de vaatwassers laten vervangen? Alle kleine en grote ingrepen zijn mogelijk bij Droogers.

Droogers Koel- en keukeninnovatie levert horeca apparatuur van topmerken aan diverse branches, onder andere aan:

Cafetaria’s

Viswinkels

Lunchrooms

Bedrijfskeukens

Restaurants

Verkoopwagens

Zorginstellingen

  • De merken: Qook!, Rhima, Gram, Coldline, Leventi
  • Grootkeukentechniek, koeltechniek, luchttechniek en vaatwassystemen
  • Ovens, opslag, luchttechniek

Onderwijsinstellingen

  • Ovens, opslag, luchttechniek
  • De merken: Qook!, Rhima, Gram, Coldline, Leventi
  • Grootkeukentechniek, koeltechniek, luchttechniek en vaatwassystemen

Meer weten over horeca apparatuur van Droogers?

Wilt u meer weten over de horeca apparatuur van Droogers koel- en keukeninnovatie en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op of stuur een WhatsApp bericht.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen