• Haal méér uit je keuken!

EasyFill – Clever store shelves

Droogers levert ook drankkasten van het merk EasyFill.

Door gebruik te maken van EasyFill RotoShelf® en TurnLoader™ FIFO-productsystemen, worden de navultijden tot 70% verkort, waardoor het personeel meer tijd heeft om met klanten om te gaan.

Het doel van EasyFill is om te voldoen aan de vraag van de markt naar een schapontwerp met een betere productweergave, altijd verse producten vooraan en minder tijd voor bijvullen. Focus op snel en gemakkelijk “First in – First out” onze gepatenteerde roterende oplossingen brengen een revolutie teweeg in de industrie en zorgen ervoor dat de producten in de schappen altijd worden weergegeven in de beste positie – Vooraan!

EasyFill AB is het toonaangevende productontwikkelingsbedrijf van slimme first in – first out merchandisingsystemen die geschikt zijn door het gebruikersgemak over de hele wereld. Het bedrijf werd in 2005 in Zweden opgericht en hebben bedrijven in Zweden, Duitsland, Noord- en Zuid-Amerika en Zuid-Afrika.
Ze zijn een productontwikkelingsbedrijf waar innovatie nauw aan het hart ligt. Ze bieden twee gepatenteerde oplossingen in verschillende toepassingen die allemaal helpen om voedselverspilling te verminderen, de bijvultijden te verkorten met de helft en een stijging van de omzet.
Hun solide ervaring in de industrie is een kwaliteitsgarantie en de gevestigde samenwerking met de toonaangevende drankenproducenten en koelfabrikanten, moet worden beschouwd als een goedkeuringsstempel van de markt.

Rotating Shelves is de toekomst

Eenvoudig schapbeheer en verbeterde efficiëntie met tot 70% bijvultijd. Een revolutie met First in First out principes (FIFO).

 

VOORDELEN

 • Draaibare schappen
 • Bespaar tijd bij het bijvullen
 • Minder voedselverspilling
 • Bijvullen vanaf de achterkant
 • Schuine schappen houden de producten op de voorgrond
 • Als eerste erin, als eerste eruit (First in – First out)

 

RotoShelf®

FIRST IN – FIRST OUT

RotoShelf® voor kastkoelers, Multidecks en koelcellen

Draai de sectie 180° – Vullen vanaf de achterkant – Draai de sectie terug

Dit verkoopsysteem vervangt standaard schappen en maakt gebruik van rotatie van het hele schapgedeelte om toegang te krijgen tot de achterkant van de schappen voor het vullen van producten.

Door het gebruik van het First in First out-principe is de uitname volgorde van de producten vooraf gedefinieerd, waardoor de navultijden drastisch worden verkort.

Door de schuine stand van de schappen schuiven de producten automatisch naar voren en het systeem zorgt ervoor dat de voorkant van de schappen altijd goed gevuld is voor de consument.
Dit brengt meer orde in de schappen en zorgt voor een beter overzicht, wat ook de verkoop stimuleert.

De grootste voordelen van het EasyFill verkoop systeem zijn de tijdsbesparing bij het vullen van de schappen en de plaatsing van het koudste product altijd direct vooraan, waardoor de positie en de presentatie van de producten veel effectiever is omdat de producten naar voren schuiven en de schappen er van voren altijd goed gevuld uitzien.

Door de tijdbesparing kan het personeel andere, waardevollere dingen met hun tijd doen – in plaats van producten op voorraad te houden, kunnen ze klanten helpen en dit kan ook de verkoop verhogen en de klanttevredenheid verbeteren.

EasyFill Rotoshelf Schapbeheer

In het kort

 • Altijd First in – First out (>50% kortere vultijden)
 • Minder voedselverspilling door verouderde producten (~40% op zuivel)
 • Altijd een volledig gevulde voorkant – hogere verkoop (~7-20%)
 • Altijd een koud product voor de consument (hogere klanttevredenheid)
 • Altijd 100% toegang tot het beschikbare schapoppervlak zodat het schap elke keer weer volledig gevuld kan worden
 • Snelle ROI – Return Of Investment in minder dan een jaar

First in – First out voor kastkoelers, multideck-kasten en koelcellen.

RotoShelf is een unieke, gepatenteerde oplossing voor eenvoudig productbeheer en verbeterde efficiëntie bij het bijvullen van producten. De oplossing, die het first in-first out-principe toepast, werkt door middel van een roterende beweging.

Het gehele interieur is gedraaid zodat de achterzijde van alle planken tegelijkertijd beschikbaar is voor het opbergen van producten.

Door de schuine stand van de schappen schuiven de producten automatisch naar voren en het systeem zorgt ervoor dat de voorkant van de schappen altijd goed gevuld is voor de consument. RotoShelf is geschikt voor dranken, sappen, zuivel etc in kleinere verpakkingen.

Meer weten over EasyFill?

Wilt u meer weten over Droogers en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen