• Haal méér uit je keuken!

Electrolux apparatuur 30-35% korting tot eind december

We zijn verheugd om u te informeren over onze spannende aanbiedingen die beschikbaar zijn van oktober tot eind december.

Gedurende deze periode bieden we een uitgebreid assortiment aan Electrolux-apparatuur met aanzienlijke kortingen, waarbij u kunt profiteren van besparingen tot wel 35%! Of u nu op zoek bent naar koelingen, ovens, friteuses, inductiefornuizen of vaatwassers (zowel voorladers als doorschuivers), bij Droogers hebben we alles wat u nodig heeft om uw professionele keuken optimaal te laten presteren.

Onze samenwerking met Electrolux, een gerenommeerde naam in de branche, staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie. Dit is uw kans om hoogwaardige apparatuur te verkrijgen tegen onverslaanbare prijzen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw keuken perfect uitgerust te hebben, en daarom willen we u de beste deals bieden om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Om meer te weten te komen over onze aantrekkelijke aanbiedingen, nodigen we u uit om contact op te nemen met één van onze accountmanagers. Zij zullen u graag voorzien van gedetailleerde informatie over onze producten, beschikbaarheid en prijzen. U kunt ook altijd ons algemene nummer bellen, waar onze deskundige medewerkers klaar staan om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor uw keukenbehoeften.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen