• Haal méér uit je keuken!

Droogers: Gram-specialist

De Gram-specialist is uw leverancier voor Gram koeling voor horeca en benodigdheden in Nederland, Europa en ook daarbuiten. Wij leveren snel en tegen concurrerende prijzen, zowel voor de horecaprofessional als aan de particuliere klant. Natuurlijk met deskundig advies en begeleiding indien gewenst.

Voor projecten, nieuwbouw, verbouw, aanpassingen van uw horecakeuken hebben wij de juist kennis in huis. Wij denken graag met u mee.

Tevens kunnen wij de installatie van uw aangeschafte apparatuur verzorgen, alsmede het oplossen van storingen en de uitvoering van reparatie en onderhoud. Voor onderhoudscontracten vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan.

De Gram-specialist in koeling voor horeca levert onder meer aan restaurants, hotels, cafetaria’s, cateraars, scholen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, instellingen en overheid.

Gram koeling

Gram staat garant voor hoogwaardig design en een zeer betrouwbare koeltechniek, met een strak design aan de buitenkant en een rijke uitrusting aan de binnenkant. Er is niet alleen aandacht besteed aan het uiterlijk of de uitrusting, want energieverbruik en ergonomie zijn twee aspecten die hoog in het vaandel staan bij de productie van een Gram koeling. Cateringbedrijven, professionele productiekeukens en horecabedrijven zweren bij de robuuste koelingen van dit internationale merk.

Gram koeling kopen 

Bent u opzoek naar een Gram koeling voor uw horecaonderneming? Wij leveren alle modellen van Gram. Koelingen, koelwerkbanken, Baker serie en Marine kasten. Neem hiervoor contact op met ons om alle mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen