• Haal méér uit je keuken!
Hulp nodig?

Horeca keuken inrichting

Bij Droogers koel- en keukeninnovatie zorgen wij ervoor dat u meer uit uw keuken kunt halen. Dit doen wij onder andere door uw horeca keuken een slimme inrichting te geven. Dankzij onze 40 jaar aan ervaring weten wij wat belangrijk is bij de inrichting van horeca keukens.

Van inrichting van uw horeca keuken tot het onderhoud

Bij Droogers leveren we niet alleen horeca apparatuur, wij doen veel meer dan dat. Bij Droogers kunt u terecht voor de gehele inrichting van horeca keukens en horeca apparatuur voor restaurants, cafetaria’s, lunchrooms, bedrijfskeukens, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en tankstations

Wij leveren kwaliteitsproducten met een breed dienstenpakket. Omdat snelheid belangrijk is in de horecabranche, garanderen wij een offerte binnen 48 uur. Allereerst wordt er een schets gemaakt van uw keuken, welke eisen en wensen heeft u? Dit brengen we samen in kaart. Vervolgens zal er een logische inrichting gemaakt worden.

Slimme inrichting van uw horeca keuken door de juiste routing

Samen met vakkundige interieurontwerpers realiseren wij een gestroomlijnde horeca inrichting die helemaal klaar voor intensief gebruik is. We leveren professionele apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Richt uw horeca keuken bijvoorbeeld in met slimme en energiezuinige apparatuur op de juiste plek. Zorg dat de looproutes kort zijn op zowel drukke als minder drukke dagen. Zo maakt u minder kosten en meer omzet. Droogers komt altijd met nieuwe ideeën waardoor het nog beter kan.

3D tekening van uw horeca keuken

Nadat de eerste schetsen zijn gemaakt en de juiste routing voor uw keuken is bepaald gaan wij een 3D tekening van de keuken maken. Onze tekenaars zorgen voor een levensecht beeld van de keuken en hoe de ruimte ingedeeld wordt. We gaan daarna met u in gesprek om eventuele aanpassingen te bespreken. Door samen kritisch te kijken naar uw wensen en eisen komen we tot de juiste indeling en apparatuur voor uw zaak. Wilt u vooral het kookgedeelte laten aanpassen of alleen de vaatwassers vervangen? Alle kleine en grote ingrepen zijn mogelijk. Bij Droogers koel- en keukeninnovatie is het namelijk altijd maatwerk.

Horeca keuken apparatuur

Waarom kiezen voor Droogers?

  • Van ontwerp tot montage bij één bedrijf
  • Helder ontwerp met 3D-tekeningen
  • Slimme en zuinige apparatuur
  • Adviseurs die meedenken in praktische oplossingen
  • Efficiënte routing voor de dagelijkse werkzaamheden
  • Vakkundige installatie
  • Continuïteit met betrouwbare onderhoudsservice (24/7)
  • Lease of koop de beste merken van horeca apparatuur
  • Stek & VCA gecertificeerd

Direct meer uit uw keuken halen?

Wilt u direct meer uit uw keuken halen? Neem dan contact op met Droogers, wij zijn telefonisch bereikbaar op 0512 – 36 19 62. Daarnaast kunt u ons online bereiken via het contactformulier of WhatsApp.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen